Redactia.ro
Home » Monden » Ilie Năstase a făcut un gest de iubire pentru soția lui! Fanii au fost impresionați

Ilie Năstase a făcut un gest de iubire pentru soția lui! Fanii au fost impresionați

Ilie Năstase a făcut un gest de iubire pentru soția lui! Fanii au fost impresionați

Ilie și Ioana Năstase au trecut peste probleme din cuplu și par să se iubească mai mult ca oricând! După o perioadă în care au ținut prima pagină a publicațiilor cu divorțul lor, acum au șters cu buretele tot!

Ilie Năstase a făcut un gest de iubire pentru soția lui! Fanii au fost impresionați

Ilie și Ioana Năstase au trecut prin mai multe momente tensionate încă de la începutul acestui an. Deși erau aproape de un divorț, cei doi au reușit să-și rezolve problemele în căsnicie, iar acum se iubesc mai mult ca niciodată!

Ilie Năstase și-a uimit fanii după gestul de iubire făcut pentru soția lui, Ioana Năstase, pe contul său de pe rețelele de socializare. Internauții au fost impresionați după ce au văzut comentariul fostului tenismen.

Imaginea a strâns peste 400 de aprecieri în numai trei ore de când a fost făcută publică, dar și multe comentarii, dintre care, unul este din partea lui Ilie Năstase. Astfel, fostul tensimen i-a lăsat soției sale un comentariu lipsit de inhibiții la ultima fotografie, referitor la bustul ei generos.

”Ce sâni frumoși are bunicuța”, i-a scris Ilie Năstase soției sale pe Facebook.

Ioana Năstase și-a retras cererea de divorț

Luna aceasta ar fi trebuit să aibă loc prima înfățișare în tribunal pentru divorțul dintre ei, însă se pare că Ioana a retras cererea de divorț, iar cei doi au ajuns să se înțeleagă mult mai bine după aceasta perioadă și nu își mai dorească să stea departe unul de celălalt.

”Am renunțat la divorț. Mi-am retras cererea săptămâna trecută. În aceste trei luni, Ilie mi-a demonstrat că nu trebuie să divorțez. Pentru Ilie a fost o mare surpriză când i-am spus decizia mea. Vă mai spun că am făcut-o pentru că acest om are nevoie de mine, de ajutorul meu. Este la vârsta la care are nevoie de ajutor și din păcate nu are pe nimeni în preajma lui care sa i-l ofere. Prietenii îți sunt aproape când ți-e bine sau la distracții, însă nimeni nu-l întreabă dacă are nevoie de un doctor sau dacă a mâncat ceva”,  spunea Ioana Năstase pentru click.ro.

Motivul divorțului a fost o ceartă dintre ei, atunci când Ioana Năstase a sunat la 112 şi a acuzat că a fost agresată fizic şi verbal. În urma acestui scandal, soția tenismenului a depus actele de divorţ la Tribunalul din Hârşova. În cele din urmă, situația s-a schimbat, iar cei doi s-au împăcat, Ioana Năstase susținând însă că relația tensionată e numai o pagină a trecutului.

”Am fost o mănăstire dragă sufletului meu și de acolo a plecat totul. E ceva din interiorul meu și țin cont de faptul că Ilie are mare nevoie de mine și vreau să fie ok, mai presus de toate vreau să fie el bine”, mai spunea Ioana Năstase la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: