Redactia.ro
Home » Monden » llie Năstase s-a întâlnit cu actualul președintele al SUA. Cum a decurs discuția dintre ei

llie Năstase s-a întâlnit cu actualul președintele al SUA. Cum a decurs discuția dintre ei

Ilie Năstase s-a întâlnit cu actualul președintele al SUA. Marele tenismen român, Ilie Năstase și Joe Biden, al 46-lea președinte al SUA, au avut ocazia să se cunoască în urmă cu opt ani, când Biden a vizitat țara noastră. Cum a decurs discuția dintre cei doi.

Ilie Năstase s-a întâlnit cu actualul președintele al SUA

Ilie Năstase s-a întâlnit cu actualul președinte al SUA, Joe Biden. Totul s-a întâmplat în urmă cu opt ani, când Biden a vizitat România și-a exprimat dorința de a-l cunoaște pe marele tenismen. Ilie Năstase a fost anunțat de acest lucru printr-un apel telefonic și s-a deplasat la fața locului, la Guvern, împreună cu nepotul său, îmbrăcat în uniformă militară. Ilie Năstase i-a făcut atunci cadou o rachetă.

”Am mers însoțit de nepotul meu, iar la intrarea în Guvern inițial nu mi s-a permis accesul pentru că protocolul era unul foarte strict.Dar, în cele din urmă, am reușit să intru și trebuie să spun că am luat la mine și o rachetă pe care ulterior i-am făcut-o cadou. Drept mulțumire mi-a transmis o scrisoare emoționantă”, a rememorat momentul emoționant Ilie Năstase.

Ilie Năstase: ”A rămas surprins că eram în uniformă militară”

Joe Biden a rămas uimit de faptul că Ilie Năstase purta uniformă militară și și-a permis să facă o glumă. L-a întrebat pe Victor Ponta, premier pe atunci, dacă îl va face și pe el general al Armatei Române , dacă își va lăsa plete asemeni lui Năstase.

”În clipa în care m-a văzut a rămas surprins că eram îmbrăcat în uniformă militară și l-a întrebat pe Victor Ponta: Domnule premier, dacă-mi las plete ca Ilie Năstase mă faceți și pe mine general al Armatei Române?Întâlnirea a fost una foarte degajată și atunci mi-am dat seama că este un om fără aere, un om care știe să glumească și, mai ales, acceptă glumele. Un tip cu mult umor”, a povestit Ilie Năstase.

Joe Biden i-a trimis o scrisoare lui Ilie Năstase

Nu demult, Joe Biden i-a trimis o scrisoare lui Ilie Năstase în care a scris despre prietenia dintre România și SUA. Ilie Năstase vrea la rândul său să-i trimită o scrisoare și vrea să-l viziteze la Casa Albă.

”Mi-a trimis o scrisoare atât de frumoasă! Vorbește de prietenia dintre România și SUA! Acum vreau să îi scriu și eu o scrisoare și mă duc să îl vizitez la Casa Albă. Dacă el a vrut să mă cunoască, vreau să merg și eu la Casa Albă”, a declarat Ilie Năstase pentru prosport.ro.

Joe Biden a fost învestit, miercuri, în mod oficial în funcția de președinte al SUA. El este al 46-lea lider al Americii și are 78 de ani. ”America unită” a fost motto-ul ceremoniei. ”Democrația s-a impus”,  a spus Joe Biden și a făcut apel la unitate și a promis că va lupta pentru combaterea rasismului. Ultimul președinte al SUA a fost Donald Trump, care a acceptat cu greu înfrângerea, drept urmare a făcut o faptă istorică: este primul lider din ultimii 152 care a refuzat să participe la ceremonia de învestitură a lui Biden. Împreună cu Melania, soția sa, au părăsit Casa Albă și s-au deplasat către Florida. În schimb, la ceremonie au fost oaspeți de renume, printre care: Barack Obama, George W. Bush și Bill Clinton.

Joe Biden, noul președinte al SUA, alături de Prima Doamnă Jill Biden

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: