Redactia.ro
Home » Știri » Ilie Năstase a fost condamnat la închisoare!

Ilie Năstase a fost condamnat la închisoare!

Ilie Năstase a fost condamnat la închisoare!

Ilie Năstase a fost condamnat definitiv la închisoare. Condamnarea a venit la un an după ce s-a petrecut incidentul. Ilie Năstase a fost oprit de polițiști, iar aceștia au solicitat recoltarea de probe biologice. Ilie Năstase nu a fost de acord cu acest lucru și astfel poliția a deschis un dosar pe numele lui.

Năstase primise inițial 8 luni de închisoare cu suspendare. Dintre acestea 4 luni de închisoare cu suspendare erau pentru conducerea vehiculului cu permisul suspendat.

Prin contopirea pedepselor, Năstase a primit 9 luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare. Pentru o perioadă de doi ani, Ilie Năstase va fi pus sub supraveghere, fiind obligat să respecte anumite măsuri.

”În baza art.421 pct.1 lit.b C.proc.pen. respinge ca nefondate apelurile declarate de apelantul – inculpat NĂSTASE ILIE şi de apelantul Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 Bucureşti împotriva sentinţei penale nr.145/27.02.2019 a Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti, pronunţate în dosarul nr. 34030/299/2018. În baza art.275 alin.2 C.proc.pen. obligă apelantul – inculpat la plata către stat a sumei de 400 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 9.07.2019”, este decizia judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti.

Sentinţa iniţială pe care au menţinut-o magistraţii prevedea condamnarea lui Ilie Năstase la 9 luni şi 10 zile de închisoare cu amânare. Pe lângă asta se mai adaugă şi o serie de alte interdicţii.

Ilie Năstase a fost condamnat la închisoare!

”Stabileşte în sarcina inculpatului NĂSTASE ILIE, pedeapsa de 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de refuz sau sustragere de la recoltarea probelor biologice. (…) stabileşte în sarcina inculpatului NĂSTASE ILIE pedeapsa de 4 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat. (…) contopeşte pedepsele stabilite în sarcina inculpatului în prezenta cauză, în pedeapsa cea mai grea de 8 luni închisoare la care se adaugă un spor de 1 lună şi 10 zile închisoare (o treime din totalul celeilalte pedepse), rezultând astfel o pedeapsă de 9 luni şi 10 zile închisoare. În baza art. 83 alin.1 Cod penal amână aplicarea pedepsei de 9 luni şi 10 zile închisoare”, se arăta în sentinţa pronunţată de Judecătoria Sectorului 1.

În plus, sentinţa prevede: ”un termen de supraveghere de 2 ani, care se calculează de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri”.

”Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere:

a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti, la datele fixate de acesta;

b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;

c)să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă;

e)să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă”, se mai arată în sentinţa magistraţilor.

Citește și: Cristian Tudor Popescu, anunţ incredibil despre Simona Halep după calificarea în semifinale la Wimbledon

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: