Redactia.ro
Home » Monden » Ilie Năstase a fost externat din spital. Mărturisirile fostului tenismen despre boala care a răpit mii de vieți

Ilie Năstase a fost externat din spital. Mărturisirile fostului tenismen despre boala care a răpit mii de vieți

Apropiații lui Ilie Năstase au trecut prin momente foarte dificile, după ce fostul tenismen a ajuns în grija medicilor în urma infectării cu Coronavirus. A petrecut câteva zile în spital și din fericire boala nu a avut urmări serioase pentru el. Ajuns acasă, a oferit primele declarații despre această experiență și starea sa de sănătate actuală.

În vârstă de 75 de ani, Ilie Năstase este încă o prezentă foarte populară în spațiul public din România. În tinerețe și-a construit prin muncă și perseverență o carieră de succes în tenis, iar ulterior s-a afirmat și în domeniul afacerilor. Astfel, a reușit să-și asigure o viață minunată, în care nu s-a confruntat niciodată cu lipsuri materiale.

Succesul profesional nu i-a asigurat însă și fericirea în viața privată. În urmă cu mai bine de o lună, partenera sa, Ioana Năstase, a anunțat că urmează să divorțeze, împinsă de comportamentul nepotrivit al soțului său. Acest lucru s-a schimbat însă în momentul în care Ilie Năstase a ajuns la spital, deoarece aceasta i-a fost alături la fiecare pas și l-a asigurat că-i va oferi orice are nevoie.

Fostul tenismen a fost internat la spitalul de Boli Infecţioase Matei Balş din Capitală, unde medicii l-au tratat în urma infectării cu Coronavirus. Deoarece era vaccinat, Ilie Năstase a avut doar o formă ușoară a bolii, iar acum a fost externat și se simte foarte bine.

Ilie Năstase a fost externat din spital

Din fericire, boala nu și-a lăsat deloc amprenta asupra organismului său, ceea ce înseamnă că refacerea sa va fi una rapidă.

„Mă simt bine! Nu am niciun fel de urmări și nici nu cred că s-a pus vreun moment să am asemenea probleme, fiindcă nu am fost intubat pe termen mediu sau lung. Am mai spus-o, am avut o formă ușoară a bolii și ca atare, plămânii mei sunt în regulă”, a declarat Ilie Năstase pentru impact.ro.

Mărturisirile fostului tenismen despre boala care a răpit mii de vieți

Vorbind despre boala care ne înspăimântă pe cei mai mulți dintre noi, Ilie Năstase a mărturisit că simptomele nu au fost deloc grave sau evidente în cazul său. Avea o tuse neplăcută, însă nu a făcut febră și nici nu a avut probleme la nivelul sistemului respirator. În timpul spitalizării a luat un tratament indicat de medici, care s-a oprit în momentul în care acesta a ajuns acasă.

Poate ce l-a salvat pe Ilie Năstase a fost chiar vaccinul, pe care mulți dintre români nu îl consideră eficient. Chiar dacă nu a fost protejat în totalitate de Covid-19, fostul tenismen nu a avut nici complicații, fapt care a fost datorat imunizării sale.

„Da, am avut o anume medicamentație și ea a avut rezultate. Atunci, pe durata internării, nu acum, când am revenit acasă! Dar nu am avut febră, nici acum, nici atunci, ci doar o tuse care m-a chinuit pentru o vreme. Și chiar dacă s-a dovedit că vaccinul nu m-a ferit complet de boală, fără el probabil că aș fi avut mai mult de tras. Și unii medici mi-au spus că dacă nu eram vaccinat, era foarte posibil să fi făcut o formă mai gravă. ”, a mai dezvăluit acesta pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: