Redactia.ro
Home » Sport » Ilie Năstase, atac dur la Iohannis după infectarea Simonei Halep

Ilie Năstase, atac dur la Iohannis după infectarea Simonei Halep

Ilie Năstase, fostul lider mondial în tenis, a lansat atacuri împotriva autorităților după ce a aflat că Simona Halep este infectată cu noul coronavirus. 

 

Ilie Năstase, revoltat pe autorități

 

Ilie Năstase este revoltat de modul în care autoritățile române gestionează pandemia de coronavirus. Mai mult, Ilie Năstase a fost luat prin surprindere de vestea că Simona Halep este infectată cu noul coronavirus. „Am auzit vestea, a aflat soţia de pe Facebook. Nu am vorbit cu Simona, nu cred că a vorbit nimeni. Şi nici nu cred că e momentul acum, mai aşteptăm puţin. Deci are simptome moderate, e bine că se simte OK. Domne, cred că am luat-o razna”, a declarat fostul tenismen.

Ilie Năstase este revoltat de modul în care autoritățile gestionează întreaga problemă. Fostul tenismen nu a ezitat să vorbească și despre organizarea alegerilor. ,,Pentru că ne îndeamnă să mergem la alegeri, în timp ce în toate celelalte ţări s-a închis totul în afară de şcoli. Cred că suntem cretini. Suntem proşti rău de tot, vorbesc serios! Adică ce facem noi? Nu putem merge să alegem mai târziu, trebuie să mergem acum? Care e problema?”, a spus revoltat fostul numărul 1 mondial.

Pentru a depăși cu bine pandemia, Ilie Năstase este de părere că ar trebui să preia modelul francezilor și al nemților privind carantinarea. ,,Adica în loc să îndemne oamenii să stea în casă, cum se face în Franţa… Acolo s-a închis totul, doar copiii merg la şcoală şi învaţă în continuare. De ce nu copiem şi noi ce fac „proştii” ăia de francezi, de nemţi?”

 

 

Atac dur la Iohannis

 

Fostul tenismen este de părere că politicienii români sunt depășiți de întreaga situație și că ar trebui să îi lase pe cei care se pricep. ,,Păi nu se pricep in primul rand! Lasati-i pe cei care se pricep, fratilor, nu mai iesiti voi in fata! Toti fac la fel, din toate partidele. Ne vorbesc de coronavirus si ei sunt primii care incalca regulile. Ce facem, ne mai trezim si noi? Mai devenim si noi barbati vreodata in tara asta sau nu?”, a întrebat pe un ton acid Năstase.

Fostul nr.1 mondial a mărturisit că are încredere doar în medici și îi îndeamnă pe oameni să nu meargă la vot, să nu se expună. ,,Eu n-am nevoie nici de Iohannis, nici de Orban! Am nevoie de doctorii care se pricep! Nu mă duc la alegeri si îi îndemn pe toţi românii să nu meargă la alegeri. Cu riscul de a mă băga la puşcărie. Şi ei ne spun nouă că nu avem voie să stăm la masă mai mult de 3 persoane. Păi cum vine asta?”

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: