Redactia.ro
Home » Monden » Ilie Năstase, foc şi pară pentru că n-a primit teren să-şi facă muzeu şi statuie: „Bucureștiul nu mă merită”

Ilie Năstase, foc şi pară pentru că n-a primit teren să-şi facă muzeu şi statuie: „Bucureștiul nu mă merită”

Ilie Năstase, etalon al tenisului de performanță din România a împlinit recent 76 de ani. De curând, s-a înfuriat pe ultimele evenimente din viața lui și a făcut câteva declarații usturătoare. Acesta și-a vărsat supărarea în timp ce avea o intervenție la o emisiune cu specific sportiv, unde a declarat că bucureștenii nu îl merită. Află de ce!

Ilie Năstase, foc și pară, deoarece își dorea un muzeu și o statuie: „Acest oraş nu mă merită pe mine”

Ilie Năstase este foc şi pară pentru că n-a primit de la Nicușor Dan, un teren pe care să-şi facă un muzeu şi să-şi amplaseze statuia. Cu ocazia unei intervenții la Sport Total FM, marele tenismen, s-a arătat profund dezamăgit de refuzul pe care l-a primit:

„Nicuşor Dan nu m-a sunat să-mi spună că îmi dă şi mie acolo un loc să-mi fac un muzeu, sigur nu m-a sunat el. Nicuşor Dan ştie numărul meu, i-am dat şi proiectul, nici proiectul nu mi l-a dat înapoi. Oamenii ăştia cine se se cred ei? Avem un general acolo unde voiam eu, la intrarea în parcul Herăstrău, îl avem pe generalul de Gaulle, el e foarte român, e 100% român.

Acest oraş nu mă merită pe mine. Vorbesc serios, că dacă vedeau cât de mult m-am bătut eu să-mi fac acest muzeu, mi-am făcut şi statuie, dacă bucureştenii vedeau, ieşeau toţi şi comentau, dar niciunul n-a comentat, pentru că sunt toţi ca nişte laşi, ca Nicuşor Dan sau cel puţin eu aşa cred. Dacă îţi doreşti ceva, ieşi pe stradă şi te manifeşti şi spui că domnul acesta a făcut ceva pentru noi şi pentru România. Dacă se vrea îl pun şi pe Ivan Patzaichin de la Dinamo şi pe Nadia, dar pe ei nu-i interesează”

Ilie Năstase: „De patru luni nu-mi dă un răspuns”

Ilie Năstase a explicat faptul că își dorea foarte mult un muzeu în zona Herăstrău și că se chinuie de patru luni să primească un răspuns. Acestuia i s-ar fi spus că nu va primi acceptul din cauza faptului că zona respectivă este înverzită:

„Ştiţi că e o româncă, Bianca Andreescu, care a câştigat US Open, iar premierul Canadei i-a făcut o stradă cu numele ei. Şi are doar 17 ani. Eu am 76 de ani şi nu mi-a făcut nimeni nimic în România. Eu mi-am făcut şi statuia, eu îmi fac şi muzeul, nu le cer nimic, doar o bucăţică şi un petec de teren care nici nu e al lor, pe care o să plătesc o chirie, bineînţeles.

De patru luni nu-mi dă un răspuns, a spus că îl va întreba pe arhitectul şef. Arhitectul şef spune că nu crede că îl pot obţine, pentru că e iarbă acolo. Păi, pe iarba aceea eu văd chioşcuri, văd restaurante, văd ţigăniile alea pe care le are el acolo. Pe-alea nu le vede, dar un muzeu nu-i făcea şi lui plăcere să aibă în Herăstrău?”

 

Sursa foto: Facebook Ilie Năstase

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: