Redactia.ro
Home » Sport » Ilie Năstase infirm zvonurile:”Am de toate”! Ce spune despre scandalul cu Ioana

Ilie Năstase infirm zvonurile:”Am de toate”! Ce spune despre scandalul cu Ioana

ilie nastase, ilie năstase divorț, Ioana Simion,

Fostul număr 1 mondial infirm faptul că ar avea probleme financiare. În presă s-a scris că din cele 11 firme unde Ilie Năstase este asociat, 9 s-au închis.

Doar două firme la care Ilie Năstase este asociat mai au activitate, potrivit Registrului Comerțului. Unicorn Buzz SRL și Reims Beverage SRL sunt singurele care încă mai există. Deși prima există în acte, are activitatea suspendată. A doua, potrivit Newsweek, are pierderi în ultimii ani. În 2018, aceasta a avut pierderi de 72.000 de lei, iar în 2019, de 34.000 de lei. Reims Beverage SRL se ocupă cu importul de șampanii scumpe. Chiar și așa, Ilie Năstase a declarat pentru Prosport că nu are problem financiare.

„Cum adică nu mai am bani? Că merg pe jos? Merg pe jos că nu mai am carnet. Numai proștii spun asta, dar lor nu le dau răspuns, le răspund numai deștepților. Să mă duc la bancă să le arăt contul să vadă câți bani am? De unde au mai scos și asta? Dacă vor să ne întâlnim, venim fiecare și punem ce avem pe masă. Eu de foame nu mor! România e singura țară în care mă simt sărac! Când mă duc la Paris mă simt bogat. Am de toate! Mă pot duce să mănânc unde vreau, pot sta la cel mai bun hotel. În România, nu! Că în România fiecare își dă cu părerea”, a declarat Ilie Năstase pentru ProSport.

Năstase scandal monstru cu Ioana

În urmă cu aproape o săptămână între Ilie Năstase și Ioana, soția sa a fost un scandal uriaș. Soția fostului jucător de tenis a chemat chiar și poliția, acuzându-l pe Năstase de violență. Acum se pare că apele s-au liniștit, cei doi fiind surprinși împreună.

“Suntem împreună acum, vom decide ce vom face în continuare. Sunt discuții contradictorii în orice familie, dar numai noi putem să rezolvăm povestea asta. Ne întâlnim, suntem oameni normali, ne ducem la masă, nu e nimic rău în treaba asta. Suntem de trei ani împreună, ne-am certat asta e, se ceartă multe lume, nu suntem singuri. Și tot ce a apărut, în proporție de 90% nu este adevărat. Cu poliția care a intrat la mine în casă, poliția nu a intrat în primul rând la mine în casă”, a spus Năstase, pentru antena3.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: