Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Năstase, dezvăluiri șocante după scandalul cu soțul său: „Nu știam dacă mai ies vie”

Ioana Năstase, dezvăluiri șocante după scandalul cu soțul său: „Nu știam dacă mai ies vie”

GALERIE FOTO (6) Ioana Năstase, dezvăluiri șocante după scandalul cu soțul său

Ioana Năstase, dezvăluiri șocante după scandalul cu soțul său. În urmă cu câteva zile, o nouă veste avea să șocheze publicul român. Iline Năstase a fost acuzat de soția sa că a agresat-o fizic. Ioana a vorbit pentru prima oară despre scandalul în care a fost implicată și la ce agresiuni a fost supusă de către fostul tensimen.

Ioana Năstase, dezvăluiri șocante după scandalul cu soțul său: „Nu știam dacă mai ies vie”

Ioana Năstase, dezvăluiri șocante după scandalul cu Ilie Năstase. Ilie Năstase este implicat într-un nou scandal, fostul tenismen fiind acuzat că și-ar fi agresat actuala soție, Ioana. Deși totul părea roz între cei doi, bruneta a aruncat bomba. De mai bine de o săptămână, scandalul dintre Ioana și Ilie Năstase este de neoprit. Ioana Năstase, dezvăluiri șocante după scandalul cu Ilie Năstase.

Ioana l-a acuzat pe fostul tenismen că a agresat-o fizic, deși acesta a infirmat aceste acuzații. Cu toate astea, bruneta continuă să facă dezvăluiri șocante despre bătaia încasată de la soțul său! Într-un interviu acordat recent, Ioana Năstase a spus adevărul despre episodul violent prin care a trecut. În vârstă de 44 de ani, Ioana a declarat că a fost fericită să scape cu viață din mâinile soțului său. De frică să nu i se întâmple ceva rău, bruneta nu s-a mai gândit cu ce era îmbrăcată și a fugit din casă. Imediat, aceasta a sunat la 112, după care a plecat imediat la Constanța, pentru a se liniști și a-și pune ordine în gânduri.

Deși susține că nu vrea să ia o decizie în grabă, Ioana pare să se gândească la divorț, dar nu este sigură că vrea să facă acest pas. ”O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar.”, a declarat Ioana Năstase.

Motivul scandalului

În urma scandalului dintre Ioana și Ilie Năstase,în presă s-a zvonit că motivul conflictului ar fi fost una dintre fostele partenere de viață ale fostului tenismen. Dar, Ioana a ținut să dezmintă această informație, menționând că are un respect aparte pentru Brigitte Năstase și Amalia Năstase. ”Nu are legătură cu nimeni din trecut. Ilie ar trebui să-și lămurească niște probleme din trecut, să și le rezolve și atâta tot. El este puțin cam încărcat. Eu am încercat să-l ajut. Am încercat pe cât s-a putut. Problemele nu au legătură cu Brigitte, ferească Dumnezeu. Nu m-a deranjat femeia niciodată. Pentru mine este o doamnă. Nu știu pentru ceilalți, dar pe mine nu m-a deranjat niciodată. Tot respectul și pentru ea și pentru Amalia. Eu nu am treabă cu trecutul lui Ilie.”, a spus Ioana Năstase.

De asemenea, bruneta le-a transmis și un mesaj celor care au criticat-o aspru în urma scandalului. După ce se pare că aceasta i-a acordat o a doua șansă soțului său, internauții au criticat-o dur pentru că a luat această decizie. În dreptul unei fotografii în care radiază de fericire, Ioana a spus, subtil, că va face mereu ce va vrea și va crede că este bine.

Mesajul Ioanei Nastase pentru utilizatori
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: