Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Năstase nu-l mai protejează! A spus ce i-a făcut Ilie Năstase: „M-am trezit cu o ploaie de palme”

Ioana Năstase nu-l mai protejează! A spus ce i-a făcut Ilie Năstase: „M-am trezit cu o ploaie de palme”

Ioana Năstase nu-l mai protejează! A spus ce i-a făcut Ilie Năstase: „M-am trezit cu o ploaie de palme”

Ioana Năstase nu-l mai protejează! Soția lui Ilie Năstase a decis să spună ce i-a făcut fostul tenismen în noaptea când a chemat autoritățile. 

Ioana Năstase a spus ce i-a făcut Ilie Năstase

Pe data de 8 ianuriare, Ioana a fost agresată fizic de soțul ei, Ilie Năstase. Scandalul s-a lăsat cu intervenția poliției la cererea femeii, însă aceasta nu a depus plângere. Scena s-a petrecut în locuința celor lui, în Complexul Stejarii din Capitală.

Până acum nu s-au ştiut toate detaliile acestui episod violent, în care Ioana a fost luată la palme de soțul ei, însă doamna Năstase a acceptat să vorbească despre el, după ce a reuşit să îşi mai revină din şoc. Acesta a mărturisiri îtr-un interviu pentru Click!.

“Este o prostie ce s-a scris, cum că motivul conflictului ar fi fost Nick Radoi. Nu, eu sunt un om cu coloană vertebrală, care ştie să pună punct între trecut şi prezent. Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă. Am ajuns acasă şi… am rămas şocată.

O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, a spus Ioana pentru Click!

Ilie Năstase nu este la prima abatere

Chiar dacă Ioana nu a vrut să depună plângere împotriva soțului ei, acesta nu este singurul episod de agresiune din căsnicia lor. După cununia civilă din 25 aprilie 2019, Năstase a început să se comporte dictatorial. Se pare că fostul tenismen a mai lovit-o pe soția lui, iar atunci aceasta a plecat definitiv din casa din Primăverii în care locuiau împreună. Ioana a motivat atunci că simte energii proaste în vila respectivă, dar de fapt motivul a fost altul.

Atunci a fost momentul când cei doi și-au anulat și nunta, trebuie să aibă loc în luna august în acelaș an. Ilie Năstase a cerut atunci să se împace, iar Ioana i-a pus condiţii importante pentru a continua relaţia. Pe data de 6 iunie 2020, Ioana şi Ilie s-au căsătorit la Techirghiol, iar naşi le-au fost Ciprian Marica şi soţia sa, Ioana. Atunci, Ilie şi-a mutat domiciliul în oraşul soţiei, vrând să îi demonstreze că face totul pentru ea.