Redactia.ro
Home » Monden » Ilie Năstase pregătește testamentul? Cui își va lăsa întreaga avere

Ilie Năstase pregătește testamentul? Cui își va lăsa întreaga avere

Ilie Năstase pregătește testamentul? Fostul tenismen are o vârstă destul de înaintată, 74 de ani. Însă, pentru el vârsta pare doar un număr, deoarece își trăiește viața după bunul plac și se simte încă în formă. De altfel, nu dă semne că ar vrea să-și scrie testamentul și mulți se întreabă cui va lăsa averea sa?

Ilie Năstase pregătește testamentul? Cui își va lăsa întreaga avere

Ilie Năstase pregătește testamentul? Pentru Ilie Năstase vârsta pare doar un număr, deoarece la cei 74 de ani este încă în formă. De altfel, este încă un bărbat râvnit de femei și nu dă semne că și-ar pregăti testamentul. Mulți se întrebă cui va lăsa întreaga sa avere?

Ilie Năstase spune că se gândește mai mult la cum să-și petreacă viața și de acum încolo. Pentru el, vacanțele sunt o prioritate și nu scrierea testamentului, transmite Spynews.

”Sunt încă foarte puternic. Am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg, nu mi-am făcut niciodată probleme de testament și moșteniri!”, a spus Ilie Năstase.

Totodată, Ilie Năstase mărturisește că nu știe cui va lăsa averea, ca moștenire. Chiar dacă are copii și ei ar putea fi principalii beneficiari, tenismenul precizează că le-a asigurat tot ce au nevoie.

”Nici măcar la copiii merg nu m-am gândit din acest punct de vedere. Le-am asigurat tot ce au nevoie. Nu le lipsește nimic!”, a mai spus Ilie Năstase.

Ilie Năstase, căsătorit a cincea oară

Anul trecut, în vară, Ilie Năstase a devenit soț pentru a cincea oară. El a dus-o în fața altarului pe Ioana Năstase, după ce au fost la un pas de despărțire. Fostul tenismen, însă, a știut cum s-o înduplece să nu-l lase singur și i-a spus că o va duce în fața altarului. Nunta a fost una restrânsă, având în vedere pandemia de coronavirus.

Ilie Năstase, acuzat de violență de către soție

În luna ianuarie, Ilie Năstase a fost în centrul unui scandal după ce soția sa l-a acuzat de violență. Totul s-a întâmplat după Revelion, într-un restaurant, iar Ioana abia a reușit să scape din mâinile acestuia. În pofida acestui lucru, ea nu a depus plângere pe numele lui Ilie Năstase.

”E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni. Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare”,a spus Ioana Năstase pentru ProSport.

Ioana Nastase a mai detaliat pentru aceeași sursă că Ilie Năstase i-a dat ”o ploaie de palme” și nu știe de ce soțul ei a avut o astfel de reacție, pentru că nu i-a dat un motiv concludent.

„O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar”, a mai explicat Ioana pentru aceeași sursă.

După aceste afirmații, se zvonește că cei doi s-au împăcat, dar nu a fost confirmat nimic, până acum. Doar o fotografie făcută la scurt timp după scandal, de către Ioana Năstase, dă semne că situația dintre ei s-a remediat. În spatele său, se văd trofeele fostului sportiv, ceea ce denotă că s-a întors în casa acestuia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: