Redactia.ro
Home » Monden » Ilie Năstase, refuzat de un taximetrist. Cum a fost surprins fostul tenismen

Ilie Năstase, refuzat de un taximetrist. Cum a fost surprins fostul tenismen

GALERIE FOTO (4) Ilie Năstase, refuzat de un taximetrist.

Ilie Năstase, refuzat de un taximetrist. Fostul tenismen a fost surprins într-o situație inedită. Ilie Năstase a ieșit dintr-o clinică medicală, iar când a mers la un taxi, acesta a fost refuzat. Celebrul sportiv a fost nevoit să caute o altă mașină. Care a fost, de fapt, motivul?

Ilie Năstase, refuzat de un taximetrist. Cum a fost surprins fostul tenismen

Ilie Năstase, refuzat de un taximetrist. Este unul dintre cele mai controversate personaje din lumea tenisului, dar mereu a fost transparent cu viața sa amoroasă. Ilie Năstase a făcut istorie în lumea tenisului românesc, iar în ultimii ani s-a făcut remarcat în urma poveștilor amoroase. Recent, Ilie Năstase a fost surprins de paparazzi Spynews în timp ce ieșea dintr-o clinică medicală.

Cu toate astea, fostul sportiv a fost surprins când a fost refuzat politicos de un taximetrist. Unul dintre șoferii din stașie, l-a refuzat pe Năstase, acesta fiind nevoit să caute altă mașină care să-l transporte acasă. Se pare că fostul tenismen a fost refuzat de taximetrist din cauza faptului că nu este imunizat. Aparent deranjat de taximetrist, Ilie Năstase a ieșit din mașină și a fost nevoit să caute alt taxi.

Ilie Năstase și-a recuperat permisul de conducere

Fostul tenismen a rămas fără permis de conducere în urmă cu trei ani, după ce polițiștii de la Brigada Rutieră i-au întocmit două dosare penale în aceeași. În luna septembrie, Ilie și-a recuperat permisul de conducere, așa că nu mai este nevoit să angajeze șoferi sau să se bazeze pe soția sa, pentru a se deplasa cu bolidul de lux. Ilie Năstase declara în urmă cu ceva timp că nu va mai repeta greșeala făcută în 2018. „Sunt fericit! Mi-am luat permisul după trei ani! Acum pot să conduc. O să iau pe cineva când vreau să beau”, a anunțat Ilie Năstase.

Pe 25 mai 2018, fostul sportiv a fost oprit de polițiștii Brigăzii Rutiere pentru un control de rutină. Ilie Năstase a refuzat să sufle în fiolă și i-a înjurat pe oamenii legii. Acesta a fost încătușat și dus la sediul INML, unde a refuzat să i se recolteze probele biologice. Ulterior, fostul soț al lui Brigitte Sfăt a fost prins din nou de către oamenii legii, când conducea un scuter fără permis. Afaceristul a fost condamnat la pe 27 februarie 2019 la nouă luni de închisoare cu suspendare. „Vreau să le mulțumesc polițiștilor pentru că astfel o să fiu în formă la picioare. E sănătos. Nu mai am voie nici de mașină, nici de scuter. O să-mi iau o tricicletă”, spunea Ilie Năstase în urmă cu 3 ani.

Ilie Năstase s-a căsătorit anul trecut cu Ioana Simion, aceasta fiind cea de-a cincea soție a sa. Cei doi anunțase înainte de nunta religioasă că vor divorța, dar toată lumea a fost luată prin surprindere de decizia total opusă. „Am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie. Înainte să fac acest pas a existat o condiție pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasă”, a spus Ioana Năstase. Înainte de căsătoria cu Ioana, Ilie Năstase a mai fost căsătorit cu Brigitte Sfăt, Amalia Năstase, Alexandra King și Dominique Grazia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: