Redactia.ro
Home » Monden » Ilie Năstase și-a răsfățat soția cu un prânz romantic. Cum i-au surprins paparazzi

Ilie Năstase și-a răsfățat soția cu un prânz romantic. Cum i-au surprins paparazzi

GALERIE FOTO (3) Ilie Năstase și Ioana s-au împăcat! Vestea a fost dată de Dan Capatos la XNS

Ilie Năstase este un soț iubitor. Drept dovadă, și-a scos cea de-a cincea soție la un prânz romantic, la un restaurant de fițe din Capitală. Asta după ce se zvonește că Ioana Simion l-ar fi avertizat cu divorțul.

Ilie Năstase își răsfață soția

Ilie Năstase este un adevărat gentleman la cei 74 de ani. Fostul tenisman a fost surprins de paparazzi ciao.ro cum își răsfăța soția cu un prânz romantinc, la un restaurant de fițe din Capitală. Ilie Năstase pare că vrea să-și arate loialitatea față de Ioana Simion după ce ar fi fost la un prag de divorț.

La restaurant, Ioana Simion, cu 30 de ani mai tânără decât Ilie Năstase, a purtat o blană și ghete elegante din piele. Nici Ilie Năstase nu a fost mai prejos. Fostul tenisman a purtat o geacă neagră, pantaloni negri, ghete elegante, o pălărie neagră și la toate acestea a adăugat și o pată de culoare, o eșarfă roz.

Sursă foto: Ciao.ro

Ilie Năstase s-a căsătorit anul acesta pentru a cincea oară. El a adus-o pe Ioana Simion în fața altarului deoarece aceasta i-a mărturisit că nu a avut ocazia să îmbrace rochia de mireasă.

„Ea mi-a povestit ca n-a avut sansa si posibilitatea sa se casatoreasca imbracata in mireasa. Atunci eu i-am spus «daca vrei, stiu ca vrei sa divortezi, dar inainte de asta vreau sa te fac mireasa». Asa am cucerit-o si am ramas impreuna. Dorinta ei asta a fost, mi-o spusese de mai multe ori.”, a povestit Ilie Năstase.

Ilie Năstase i-a oferit Ioanei Simion un bolid de lux

Ioana Simion a fost răsfățată de Ilie, în acest an și cu un bolid de lux. Mai exact, cu un Bentley Continental GT Sport, în valoare de 240.000 de euro.

”De data aceasta, mașina e de la Ilie. Am primit cadou de la soțul meu o mașină pe care mi-o doream foarte mult. Acum două săptămâni, cineva a parcat în fața blocului un Bentley modelul acesta și am zis: ‘Wow, ce mașină frumoasă’.

Am fost imediat în reprezentanță și am luat-o pe loc. Mai am cinci mașini, diferite mărci, dar nu se compară cu aceasta. Este de vis”, a declarat Ioana Năstase, într-un interviu.

De ce au fost la un pas de divorț Ioana Simion și Ilie Năstase

Ilie Năstase și Ioana Simion au fost pe punctul de a divorța, la un moment dat. Motivul, potrivit spuselor Ioanei Simion ar fi fost neînțelegerea dintre ei doi. Ea ar fi mers de două ori la notar să depună actele de divorț, însă, Ilie Năstase a știut cum o să o facă să se răzgândească. ”Atunci mi-au dat lacrimile”, a spus Ioana, într-un interviu.

”Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și, în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele. Atunci m-a făcut să plâng.

Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă. Și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile”, a declarat Ioana Simion într-un interviu pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: