Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui Ilie Năstase, dietă controversată. Ce sacrificii face Ioana pentru a fi slabă: „Dacă vă spun ce mănânc, o să muriți de râs”

Soția lui Ilie Năstase, dietă controversată. Ce sacrificii face Ioana pentru a fi slabă: „Dacă vă spun ce mănânc, o să muriți de râs”

Soția lui Ilie Năstase, dietă controversată

Ioana Năstase, proaspăta soție a tenismenului Ilie Năstase, are o siluetă de invidiat cu toate că a ajuns la vârsta de 45 de ani. Aceasta a explicat într-un interviu care este dieta ei și cum reușește să se mențină în formă. 

Ce sacrificii face Ioana pentru a fi slabă

La cei 45 de ani ai ei, Ioana Năstase arată impecabil. Dar în spatele acestor aspecte, soția marelui tenismen a făcut multe sacrifici. Aceasta își controlează greutatea și încearcă pe cât posibil să slăbească fără să ajungă la spital, așa cum s-a și întâmplat de altfel.

”Sunt foarte sinceră cu voi. Ce fac să arăt bine? Fac foamea. Da, pentru că după o vârstă se cam depune tot. La 22 de ani, după ce am născut, într-o lună, de la 75 kg am ajuns la 59 de kilograme. De atunci am încercat să mă mențin. Pe la 43 de ani am facut ulcer perforat și am fost operată de urgență. Fac foamea în continuare, deși am antecedente”, a spus Ioana, pentru Click.

De asemenea, Ioana Năstase încearcă pe cât posibil să nu dea sfaturi de cum să slăbească, pentru că face ea nu este deloc bine pentru organism. Are doar o masă pe zi și bea foarte multe lichide, însă nu face deloc sport.

Da, am o singură masă pe zi. Nu vă spun să faceți ca mine, pentru că nu e bine! Nu fac sport, doar masaj, care mă ajuta foarte mult”, a mai declarat aceasta.

”Am 59 de kg la 1,70 metri înălțime”

Ioana Năstase nu pierde nopțile și este foarte atentă cu somnul ei. Aceasta consideră că odihna este cea mai importantă atunci când vine vorba despre starea corpului nostru

„Am 59 de kg la 1,70 metri înălțime. Folosesc creme, masaje faciale, mă demachiez, folosesc creme naturiste, măști naturiste cu miere, mi le fac eu. Am grijă să mă odihnesc, nu pierd nopțile”, ne-a mai spus doamna Năstase.

Mai mult, soția fostului tenismen, a dezvăluit care este meniul ei zilnic și cum reușeste să arate bine fără să facă sport. De asemenea, a dezvăluit că singura ei operație estetică sunt implanturile mamare și că nu vrea să ajungă pe la medicii esteticieni.

”Dacă vă spun ce mănânc într-o zi, râdeți de muriți. Am meniul meu de foame, ca să zic așa. Dimineața beau un litru de apă și o cafea cu lapte. După-amiază mănânc ori mămăligă cu brânză și smântână, ori pește sau fructe de mare, ori o salată. Atât. Apoi, non-stop apă, seara un fruct și 4 masaje pe săptămână. Chiar Ilie îmi spunea acum de dimineață «Băi, ai o piele și o carne tare pe tine, ca una de 20 de ani»!, și asta datorită masajelor. Nu am operații, în afară de silicoane, nu pierd vremea pe la esteticieni și saloane de înfrumusetare, dar recunosc, nu mănânc cum trebuie”, a povestit Ioana Năstase. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: