Redactia.ro
Home » Sport » Ilie Năstase a făcut un gest josnic! Cum s-a comportat fostul tenismen cu un om al străzii. FOTO

Ilie Năstase a făcut un gest josnic! Cum s-a comportat fostul tenismen cu un om al străzii. FOTO

GALERIE FOTO (2) Cum s-a comportat Ilie Nătase cu un om al străzii

Ilie Năstase este printre cele mai controversate vedete din România. Fostul tenismen a fost implicta în nenumărate scandaluri de-a lungul timpul, iar acum se pare că a uitat și de cei mai sărmani decât el. Acesta a fost sursprins de paparazzi fiind agresiv cu un om al străzii. 

Cum s-a comportat Ilie Nătase cu un om al străzii

Ilie Năstase este unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din showbiz-ul românesc. A scris istorie în anii ’70 și a ajuns numărul 1 mondial în clasamentul ATP, dar mai ales a dus un stil de viață excentric, plin de lux și opulență, iar femeile frumoase din jurul lui nu au lipsit niciodată.

Recent, când se grăbea să ajungă la o întâlnire cu soția și prietenii lui, acesta a fost surprins de către paparazzi de la Spynew.ro devenind agresiv cu un om al străzii. Gestul afaceristului a fost absolut șocant, acesta folosind un limbaj agresiv și jignitor la adresa unei persoane mai puțin norocoase decât el.

Se pare că întâlnirea cu doamna Năstase era foarte importantă, fiindcă agitația din jurului lui l-a făcut foarte irascibil pe Ilie Năstase. În timp ce Ioana Simion se bucura de timpul petrecut ca fetele, cu prietena ei la un local din București, servind un pahar și savurând cu poftă o țigară, Ilie Năstase se ocupa de afaceri. Fostul mare tenismen a fost surprins semnând câteva hârtii importante în plină stradă alături de un alt amic de-al său, care i-a pus foile pe capota mașinii sale de lux.

După ce a terminat de semnat actele, Ilie Năstase se îndrepta spre restaurantul unde se afla soția lui. Pe drum, acesta a fost abordat de o femeie a străzii, care i-a cerut bani pentru mâncare. Afaceristul nu s-a lăsat înduplecat de nevoia disperată a femeii și nu doar că nu i-a oferit nimic, dar a și devenit agresiv verbal. Bărbatul a țipat la ea și i-a spus că „dacă îi este foame, să rabde”, urmând să îi vorbească extrem de răspicat, pentru a-l lăsa în pace.

Cum s-a comportat Ilie Nătase cu un om al străzii

Ajuns la soția lui, Ilie Năstase s-a calmat instant. Se pare că cei trei se grăbeau la o petrecere pentru că au luat de la restaurant o achiziție împachetată într-o pungă de cadou. S-au urcat în bolidul de lux și au plecat în zâmbete și voie bună, uitând de momentul tragic de mai devreme.

Ce avere are Ilie Năstase

Ilie Năstase, fostul mare jucător de tenis a reușit până la vârsta de 74 de ani să strângă o avere fabuloasă din sportul care la consemnat, dar și din afaceri. În plus, acesta este un împătimit al bijuteriilor scumpe, precum și al automobilelor luxoase.

Fostul lider în clasamentul ATP deține un teren de 1.000 de metri pătrați în Moeciu de Jos, precum și o casă în Capitală și o alta de vacanță, în Mamaia. La capitolul bijuterii, Ilie Năstase se laudă cu ceasuri în valoare de 150.000 de euro, cu diverse bijuterii de 100.000 de euro și cu tablouri în valoarea de 50.000 de euro.

De asemenea, Ilie Năstase este proprietarul unui BMW Z3, unui Mini Cooper, unui BMW X6 și unei motociclete. Iar în bancă are deschise trei conturi: unul cu  613.000 de lei (129.000 de euro), al doilea cu 35.000 de euro și ultimul cu  187.000 de dolari.

Ilie Năstase este primul lider al clasamentului ATP, acesta a jucat de trei ori finala Cupei Davis. În anul 1996, Ilie Năstase a candidat la Primăria Capitalei din partea PDSR, dar a pierdut alegerile, iar în 2012 a obținut un mandat de senator din partea Alianței PSD-UNPR-PC.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: