Redactia.ro
Home » Monden » Ilile Năstase divorțează a cincea oară. Cu ce rămâne Ioana Simion după partaj

Ilile Năstase divorțează a cincea oară. Cu ce rămâne Ioana Simion după partaj

ilie nastase divorteaza a cincea oara

Ilie Năstae divorțează pentru a cincea oară. Ioana Simion, cea de-a cincea femeie pe care fostul tenismen a dus-o la altar, este cea care vrea să pună capăt căsniciei lor, chiar dacă acum câteva luni aveau mari planuri pentru a face nunta odată cu trecerea pandemiei de coronavirus. Despărțirea celor doi vine la un an de la cununia civilă.

De ce divorțează Ilie Năstase

Cei doi nu mai locuiesc împreună de ceva timp, Ioana Simion fiind cea care a vrut să pună capăt relației. Potrivit unei surse apropiate celor doi, bruneta s-a săturat de jigniri și de violența verbală a lui Ilie Năstase, și pentru a evita situații mult mai grave, a decis să ceară partajul.

„Ioana și Ilie nu mai sunt împreună. S-au despărțit de mai bine de două săptămâni. Ea locuiește singură, în apartamentul ei, iar Ilie este la Caelia. Nu s-au mai înțeles deloc în ultima perioadă, deși ea a tras foarte mult să salveze această căsnicie. I-a dat multe șanse lui Ilie, însă el nu și-a schimbat comportamentul.

Se pare că se certau foarte des, iar el era agresiv verbal. Reproșuri, jigniri. Probabil că se putea ajunge la situații mai grave, așa că Ioana a decis să nu mai formeze un cuplu”, au declarat surse din preajma celor doi soți, potrivit Click.ro.

Fostele soții ale lui Năstase au rămas cu o avere după divorț

Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu, Brigitte Sfăt și Ioana Simion sunt cele cinci femei care l-au adus pe „Nasty” în fața altarului. Toate s-au ales cu o avere consistentă după divorțul de fostul tenismen, care se află în topul celor mai bogați jucători de tenis ai lumii.

Astfel, cele mai câștigate din divorțurile cu Ilie Năstase au ieșit Amalia Teodorescu și Brigitte Sfăt. Prima a primit o casă, dar și o pensie alimentară de zeci de mii de euro, care să le asigure celor două fiice pe care Năstase și Amalia le au împreună tot ce este necesar: de la studii la alte cheltuieli minore.

Brigitte Sfăt a fost și mai nororcoasă la acest capitol. Ea a rămas cu un apartament la mare, care valorează 100.000 de euro, un alt apartament în București și a preluat două afaceri ale tenismenului.

Cu ce se va alege Ioana Simion după despărțire

Dintre toate, Ioana Simion nu se va alege cu mare lucru după despărțire. Acest lucru se va întâmpla deoarece și cea pe care curând o va numi fosta lui soție are un statul financiar bun. Astfel, Ilie Năstase și Ioana Simion vor face ceea ce se numește „partaj sentimental”, în urma căruia brunetei nu i se atribuie vreo casă, afaceri sau bani efectiv. Cei doi vor împărți parfumurile, bijuteriile și amintirile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: