Redactia.ro
Home » Monden » Ilinca Vandici a spus adevărul! Primele declarații despre despărțirea de soțul ei: ”Este o perioadă grea”

Ilinca Vandici a spus adevărul! Primele declarații despre despărțirea de soțul ei: ”Este o perioadă grea”

GALERIE FOTO (2) Ilinca Vandici s-a despărțit

După săptămâni întregi în care s-au vehiculat tot felul de lucruri cu privire la un posibil divorț care ar fi avut loc între ea și soțul său, Ilinca Vandici a spus adevărul. Vedeta de la Kanal D nu s-a mai abținut și a dat totul din casă în momentul în care nimeni nu se aștepta.

Unul dintre cele mai mediatizate subiecte din ultima perioadă a fost cel legat de posibilul divorț dintre Ilinca Vandici și soțul său, Andrei. Cei doi au o căsnicie de mai bine de 7 ani, în urma căreia a apărut și un copil, micuțul Zian.

Primele declarații ale Ilincăi Vandici despre divorț

Gurile rele au menționat în ultima perioadă faptul că prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” ar fi divorțat de partenerul său. Nimic nu a fost concretizat până în momentul în care vedeta și-a făcut curaj și a vorbit cu inima deschisă despre viața sa personală din acest moment.

Se pare că separarea ar fi avut loc de ceva vreme, deoarece Andrei s-a mutat deja de acasă într-un apartament pe care l-a achiziționat în nordul Capitalei. Ilinca Vandici a rămas în Tunari, în vila pe care a construit-o alături de partenerul său. Alături de ea se află și soacra sa care o ajută cu îngrijirea lui Zian.

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm că și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere”, a spus Ilinca Vandici, în exclusivitate, pentru WOWbiz.

Ilinca Vandici și soțul său s-au despărțit
Ilinca Vandici și soțul său s-au despărțit

Ce își dorește Ilinca Vandici pe viitor

Ilinca Vandici nu a putut să uite nici de cei care i-au fost alături de-a lungul timpului, de susținătorii săi. Aceasta a ținut să le mulțumească tuturor, explicându-le într-un fel sau altul că are nevoie de mai multă liniște și înțelegere din partea lor

„Este o perioadă grea în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!”, a explicat vedeta pentru sursa menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: