Redactia.ro
Home » Monden » Imagine emoționantă cu fiica Elenei Udrea în zi de mare sărbătoare. Eva Maria a uimit pe toată lumea

Imagine emoționantă cu fiica Elenei Udrea în zi de mare sărbătoare. Eva Maria a uimit pe toată lumea

Fiica Elenei Udrea alături de tatăl ei, de 1 decembrie 2023.

Fiica Elenei Udrea, Eva Maria, a devenit protagonistă pe internet în ziua de 1 Decembrie, impresionând publicul cu gestul său deosebit de patriotic. În imagini postate de tatăl ei, Adrian Alexandrov, micuța a fost fotografiată purtând cu mândrie steagul național, cucerind inimile internauților.

Într-o serie de fotografii surprinse cu ocazia Zilei Naționale, Eva Maria emană bucurie și entuziasm, având ochii strălucitori și un zâmbet luminos pe chip. Într-una dintre imagini, ține în mână steagul țării, iar într-o altă fotografie, are steagul desenat pe obraz. Gestul său a fost întâmpinat cu entuziasm de către comunitatea online, iar aceste fotografii au devenit rapid virale, stârnind reacții pozitive și aprecieri pentru modul în care micuța demonstrează un puternic simț al patriotismului.

Imagini emoționante cu micuța ținând în mână steagul național într-o zi de sărbătoare

Adrian Alexandrov, tatăl Evei Maria, a postat imaginile emoționante pe rețelele sociale, manifestându-și mândria pentru fiica sa. Comunitatea online a apreciat deschiderea și implicarea lui Alexandrov în a cultiva sentimentul de unitate națională și patriotismul în sufletul fiicei sale.

Aceste momente aduc un suflu de emoție și frumusețe în mediul online, în special în contextul în care Elena Udrea, mama Evei Maria, se află într-un context dificil, fiind încarcerată. În septembrie, Elena Udrea a reușit să-și vadă fiica într-o întâlnire emoționantă la Mănăstirea Ghighiu, subliniind importanța menținerii legăturii cu familia în perioade dificile.

„Este al doilea an în care solicit să mi se acorde permisie măcar de 24 de ore pentru a fi acasă de ziua de naștere a fetiței mele, care luna aceasta împlinește 5 anisori, dar mi se refuză acest drept.

Deși legea prevede posibilitatea ca deținuții să meargă acasă pentru 10-30 de zile anual, tocmai pentru că menținerea legăturii cu familia s-a dovedit esențială în reabilitarea celor care executa o pedeapsă cu închisoarea, în practică această posibilitatea este aproape inexistentă”, a mărturisit fostul ministru al Turismului.

Gestul patriotic al Evei Maria nu numai că a adus un strop de bucurie în mediul online, dar a reprezentat și o modalitate de a sublinia importanța valorilor naționale și unității într-un mod inedit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: