Redactia.ro
Home » Monden » Imagine rară cu Bodo de la Proconsul și soția lui! Cei doi se iubesc mai mult ca niciodată

Imagine rară cu Bodo de la Proconsul și soția lui! Cei doi se iubesc mai mult ca niciodată

GALERIE FOTO (3) Imagine rară cu Bodo de la Proconsul și soția lui! Cei doi se iubesc mai mult ca niciodată

Imagine rară cu Bodo de la Proconsul și soția lui. Artistul și-a celebrat soția cu o fotografie postată pe rețelele de socializare, care arată cât de mult se iubesc, chiar și după trecerea timpului. 

Imagine rară cu Bodo de la Proconsul și soția lui! Cei doi se iubesc mai mult ca niciodată

Bogdan Marin, cunoscute după numele ”Bodo”, este un artist apreciat și iubit în România. Acesta vorbește deseori despre viața lui profesională atunci când apare în lumina reflectoarelor, dar și despre femeia care i-a fost alături și la bine și la greu. Cei doi au demonstrat că se iubesc necondiționat și chiar au adoptat doi copii împreună.

Bodo, solistul trupei Proconsul, și Loredana Marin, soția sa, trăiesc o frumoasă poveste de iubire departe de ochii curioșilor. În urmă cu ceva timă, într-un interviu, artistul a mărturisit că Dumnezeu i-a ajutat să aibă o familie fericită și să îi țină uniți.

„Dumnezeu ne-a ţinut lipiţi. Dacă nu L-am fi cunoscut pe Dumnezeu şi dacă n-am fi înţeles ce înseamnă Biblia pentru oameni, o carte de instrucţiuni a vieţii, poate că n-am fi fost împreună. Asta ne-a ţinut îndrăgostiţi şi aşa am reuşit să facem schimbări majore în viaţa noastră”, a mărturisit Bodo.

Recent, acesta și-a celebrat soția și a postat pe pagina sa de Facebook o imagine rară cu ei, însoțită de un mesaj foarte special. ”Astăzi e ziua ta… Zi frumoasă ca tine! LA MULȚI ANI soția, partenera, ajutorul meu potrivit! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru încă un an împreună!”, a transmis el.

Imagine rară cu Bodo de la Proconsul și soția lui! Cei doi se iubesc mai mult ca niciodată

În anul 2017, Bodo și Loredana au adoptat doi băieți. Este vorba despre Daniel și Filip, pe care cei doi părinți îi educă și cresc cu multă dragoste. „Sunt foarte atraşi de muzică, vin la concertele noastre ori de câte ori au ocazia. Cer permisiunea să se urce la tobe pentru că sunt foarte fascinaţi de tobe, la vârsta aceasta. N-am vrut de la început să-i minţim. Vrem să-i pregătim pentru anii ce vor urma. Atunci când cineva le va spune că sunt adoptaţi, să fie pregătiţi”, a zis cântărețul acum ceva vreme, la Antena Stars.

Imagine rară cu Bodo de la Proconsul și soția lui! Cei doi se iubesc mai mult ca niciodată

Bodo de la Proconsul și-a schimbat total viața! S-a retras la ţară şi și-a transformat fosta discotecă într-un atelier de joacă pentru copii

Muzicianul Bogdan Marin, zis și Bodo, a luat decizia de a se muta la țară împreună cu soția lui, Loredana, și copiii săi. Cei doi aveau deja o casă mică de vacanţă la Dobreşti, o comună din Argeş, astfel că mutarea nu a fost foarte grea.

”Bucureşteni fiind, când am dat noi de gustul libertăţii, am decis să rămânem definitiv în Dobreşti-Argeş. Dar nu ne-am mulţumit să fim ca la televizor, ci am decis sa ieşim din casă şi să facem lucruri bune pentru comunitate, atât pentru copii, cât şi pentru părinţi. Am închiriat fosta discotecă din sat şi am transformat-o în atelier de joacă. Învăţam copiii să fie adulţi responsabili. Învaţă să gătească, să dăruiască, să lege prietenii sănătoase, să fie altruişti, să-şi onoreze părinţii etc. Formăm caractere integre, acesta este motto-ul nostru. A fost Dumnezeu cu noi, că prea s-au legat toate“, a povestit Loredana, potrivit adevarul.ro.

Cei doi soți s-au mutat din București în martie 2020, iar de atunci au bazele unui proiect de suflet. Aceștia au transformat o fostă discotecă într-un atelier de joacă pentru copii, pe care l-au deschis în acest an în martie. Proiectul de design a fost făcut pro bono de Andreea Mărgineanu, soţia cântăreţului Mihai Mărgineanu.

”Vedeam în sat foarte puţini copii pe stradă, m-am gândit că probabil stau în case pe telefoane sau pe tablete şi m-am gândit să fac lucruri frumoase pentru ei. Copii minunaţi sunt în fiecare loc de pe lumea asta, însă în destule cazuri ei nu sunt motivaţi. Şi dacă tot ne mutaserăm la Dobreşti, ne-am gândit să facem ceva pentru copiii de acolo. Însă nu mă aşteptam ca proiectul să ia o asemenea amploare“, mărturiseşte Loredana Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: