Redactia.ro
Home » Monden » Imagine rară cu fiica Andreei Marin! Tânăra și fratele ei Radu apar împreună

Imagine rară cu fiica Andreei Marin! Tânăra și fratele ei Radu apar împreună

GALERIE FOTO (2) Imagine rară cu fiica Andreei Marin! Tânăra și fratele ei Radu apar împreună

O imagine rară cu Violeta, fiica Andreei Marin, și Radu Ștefan Banică a apărut în mediul online. Fanii au fost surprinși să-i vadă pe cei doi frați. 

Imagine rară cu fiica Andreei Marin! Tânăra și fratele ei Radu apar împreună

Violeta și Radu Ștefan Bănică au o relație foarte strânsă, în ciudat gurilor rele care spun că cei doi nu s-ar înțelege, dovadă fiind chiar fotografiile cu cei doi împreună. Aceștia au postat de curând o fotografie rară cu ei, lucru care i-a făcut pe fani să reacționeze imediat.

Violeta și Radu Ștefan Bănică s-au fotografiat împreună, deoarece în aceste momente sunt într-o vacanță cu Ștefan Bănică jr. și Lavinia Pîrva. Ceea ce se poate observa este cât au crescut cei doi copii ai artistului. Aceștia sunt aproape la fel de înalți, deși între ei există o diferență de vârstă de cinci ani.

Violeta Bănică este o adevărată domnișoară. Ea are 14 ani, poartă tocuri și a ales o ținută feminină pentru ieșirea în oraș, cu o rochie diafană, la care a asortat o geantă de culoare neagră. La rândul lui, Radu Ștefan, în vârstă de 19 ani, a adoptat o ținută casual, de vară, cu jeanși, o cămașă și niște teniși colorați, care atrag atenția. El este, de altfel, cel care a postat imaginea alături de sora sa mai mică. Cei doi seamănă foarte bine unul cu celălalt!

Imagine rară cu fiica Andreei Marin! Tânăra și fratele ei Radu apar împreună

Ștefan Bănică este împreună cu Lavinia și copiii în vacanță

Ștefan Bănică Jr, actuala lui soție Lavinia Pîrva și copii lui au plecat într-o vacanță la malul mării. Aceștia au postat pe rețelele de socializare imagini spectaculoase de pe litoral, în care au arătat că se simt foarte bine unul în prezența celuilalt.

Cei patru au luat cina, vineri seară, într-un restaurant aflat la malul mării, într-o locație de vis. Radu Ștefan Bănică este fiul pe care îl are cântărețul alături de Camelia Constantinescu, în timp ce Violeta este fiica lui cu prezentatoarea TV Andreea Marin.

Ambele relații s-au terminat, dar Ștefan Bănică jr. ține legătura cu copiii săi și chiar merg împreună în vacanțe. Acum, el este cu cântăreața Lavinia Pîrva, cea care i-a dăruit un copil în urmă cu ceva timp.
Alexandru este cel mai mic dintre copiii lui Ștefan Bănică jr. Acesta are doi ani, iar povestea numelui său este una cu adevărat emoționantă. Artistul a ales să își boteze fiul așa după fratele său, care a murit într-un tragic accident de mașină.

Artistul se laudă cu cei trei copii ai săi, Ștefan, Violeta și Alexandru, menționând totodadă că relația celorlalți doi copii cu Lavinia Pârva, actuala sa soție, este una foarte bună. Deși Alexandru nu prea a fost expus pe rețelele de socializare, artistul crede că îi seamănă atât lui, cât și partenerei sale. De asemenea, el are numai cuvinte de laudă pentru soția sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: