Redactia.ro
Home » Monden » Imagine rară cu fiica lui Florin Piersic Jr. Cum arată Sonia

Imagine rară cu fiica lui Florin Piersic Jr. Cum arată Sonia

GALERIE FOTO (6) Imagine rară cu fiica lui Florin Piersic Jr.

Imagine rară cu fiica lui Florin Piersic Jr. Este unul dintre cei mai apreciați actori din România, dar mereu a fost discret cu tot ce ține de familia sa. Fiul cel mare al lui Florin Piersic are doi copii și se mândrește cu aceștia. Recent, acesta a postat o imagine alături de fiica sa, Sonia, 15 ani.

Imagine rară cu fiica lui Florin Piersic Jr. Cum arată Sonia

Imagine rară cu fiica lui Florin Piersic Jr. Celebrul actor se mândrește cu fiica și fiul său. Deși este cunoscut în România, Florin Piersic jr. a evitat mereu să vorbească despre familia sa. Actorul a preferat să își țină viața personală departe de ochii presei. În prezent, Florin se iubește cu Andreea Cipca, care i-a dăruit un băiețel, de cinci ani. Recent, fiul lui Florin Piersic le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare footgrafii din viața personală. Acesta apare alături de Andreea și fiul lor, în diferite ipostaze. Înainte de relația cu Andreea, Florin s-a iubit timp de patru ani cu Dorina Chiriac, împreună cu care are o fiică de 15 ani, Sonia. Dacă în general fetele moștenesc trăsăturile tatălui, de această dată, Sonia seamănă leit cu mama sa.

În imaginea postată de Florin Piersic Jr., cei doi, apar împreună extrem de fericiți. Fanii au fost încântați că au văzut-o pe fiica actorului. „Ce domnișoară frumoasă și ce tătic mândru! (…) Fizic seamănă mai mult cu mama. Aveți o fetiță frumoasă, să vă trăiască copiii și să vă bucurați de ei. (…) Sunteți tare faini”, sunt doar o parte din comentariile celor care îi urmăresc contul actorului pe Instagram. Chiar dacă nu mai sunt împreună, Florin și Dorina au o relație bună, de dragul fiicei lor.

Florin Piersic, despre căsnicia cu Adriana Nicolae

Florin Piersic a fost căsătorit cu actrița Adriana Nicolae. În urmă cu câțiva ani, șatena avea să declanșeze un adevărat scandal după ce a declarat că este însărcinatp cu un cunoscut actor din România al cărui nume conține și apelativul “Junior”. Multă lume s-a gândit la Florin Piersic jr., cel cu care aceasta a fost căsătorită dar și Ștefan Bănică Jr.

La acea vreme, Ștefan era căsătorit cu Andreea Marin, iar în cadrul unui spectacol, prezentatoarea tv a determinat-o pe Adriana să spună public că nu are nicio legătură cu soțul ei. Ulterior, Florin Piersic Jr. a negat că ar fi tatăl copilului și că Adriana a făcut o glumă proastă. “Adriana a făcut o glumă proastă, iar mişcarea asta a fost consecinţa unei enervări. A greşit, pentru că a provocat un scandal. Îl cunosc bine pe Ştefan Bănică şi ştiu că se află într-o perioadă bună a vieţii lui, cel puţin în momentul ăsta. Ştefan ţine foarte mult la tot ceea ce înseamnă familie”, a mai zis actorul.

Florin Piersic jr. a avut multe iubite de-a lungul timpului. În 2011 acesta a cerut-o în căsătorie, în direct în timpul emisiunii “Dansez pentru tine”, pe Alina Atodiresei. Pe atunci cei doi formau o relație, iar tânăra a fost surprinsă de gestul actorului. Ulterior, cei doi s-au despărțit înainte să ajungă la altar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: