Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă fiul aproape neștiut al lui Florin Piersic. Daniel nu i-a călcat pe urme tatălui său

Cu ce se ocupă fiul aproape neștiut al lui Florin Piersic. Daniel nu i-a călcat pe urme tatălui său

GALERIE FOTO (9) Cu ce se ocupă fiul aproape neștiut al lui Florin Piersic.

Cu ce se ocupă fiul aproape neștiut al lui Florin Piersic. Pe Florin Piersic Jr. toată lumea îl cunoaște, având în vedere că a dobândit pasiunea tatălui său pentru actorie. Cu toate astea, fiul cel mic al lui Florin Piersic, Daniela, a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor și să se axeze pe altceva. În prezent, acesta este stabilit în Austria, fiind angajat la o mare corporație.

Cu ce se ocupă fiul aproape neștiut al lui Florin Piersic. Daniel nu i-a călcat pe urme tatălui său

Cu ce se ocupă fiul aproape neștiut al lui Florin Piersic. Este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, iar fiul său cel mare, Florin Piersic Jr. i-a călcat pe urme. Florin Piersic a fost căsătorit de trei ori și are doi băieți cu două femei diferite. Fiul cel mare este din prima căsnicie, cu Tatiana Iekel, iar cel de-al doilea fiu, Daniel, a rezultat din mariajul cu Anna Szeles.

Daniel Piersic are 46 de ani și locuiește în Austria încă din adolescență. Acesta a plecat cu mama sa în Budapesta după divorț, iar ulterior s-a mutat în Austria unde și-a întemeiat o familie, făcăndu-l de două ori bunic pe Florin Piersic. Daniel a studiat comerțul exterior și relațiile internaționale, iar în prezent este angajat la o mare corporație din Viena. De asemenea, fiul cel mic al lui Piersic este căsătorit cu o unguroaică, Lisann. ”Verile le petreceam la Cluj. La 10 ani, mă urca mama în tren la Budapesta, iar aici, la Cluj în gară, mă aștepta Florin, tata. Cam așa au decurs lucrurile până pe la 17-18 ani, veneam vara și stăteam chiar și o lună. Deci am multe amintiri care mă leagă de Cluj. E ca și cum m-aș întoarce acasă aici. Acum locuiesc la Viena. Și cumva acum, fac naveta Viena-Budapesta-Cluj. Dar nu e lung drumul. Pentru mine, trecerea într-o țară străină nu a fost facilă și m-am adaptat mai greu. La vârsta aceea, pentru mine, România însemna că eram mândru de mama și de tata. […] În Ungaria a fost greu când ne-am mutat cu totul. Până la urmă, însă, m-am adaptat. A contat faptul că părinții mei au rămas într-o relație de prietenie foarte bună. Așa că mă întorceaum des în România”, a spus într-un interviu Daniel, fiul aproape neștiut al lui Florin Piersic.

Ei îl fac fericit pe Florin Piersic

Florin Piersic sau ”Mărgelatu” așa cum i se mai spune, are 85 de ani, dar este la fel de vioi și plin de viață ca în tinerețe. Actorul se consideră un bărbat împlinit, mai ales acum că are patru nepoți care îi fac viața mai frumoasă.

Florin Piersic Jr. are doi copii, o fetiță pe nume Sonia, și un băiețel, Sasha. Și Daniel i-a făcut actorului doi nepoți. ”De Tatiana m-am despărţit pentru că n-a mai mers, pur şi simplu, eram foarte tânăr şi buimăcit de succes, iar Ana Szeles a plecat la Budapesta. Am rămas cu amândouă în relaţii foarte bune, ne vizităm. Din fericire, acum, la vârsta înţelepciunii, am norocul să reziste lângă mine o femeie cu totul specială”, a spus actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: