Redactia.ro
Home » Monden » Imaginea amuzantă publicată de Gina Pistol de ziua de naștere a lui Smiley. Artistul a împlinit 39 de ani: „Eu nu pot să îi ofer mai mult decât ceea ce are”

Imaginea amuzantă publicată de Gina Pistol de ziua de naștere a lui Smiley. Artistul a împlinit 39 de ani: „Eu nu pot să îi ofer mai mult decât ceea ce are”

GALERIE FOTO (2)

Astăzi este o zi importantă pentru Smiley! Îndrăgitul cântăreț împlinește frumoasa vârstă de 39 de ani, astăzi. Iată cum l-a celebrat partenera de viață, dar și cel mai apropiat coleg de breaslă, Pavel Bartoș!

Cum îl celebrează Gina Pistol pe Smiley

Gina Pistol a adus un zâmbet pe fețele tuturor urmăritorilor ei și ai lui Smiley, în urma unei postări pe profilul personal de Instagram în care îi urează partenerului de viață „La Mulți Ani”, la împlinirea frumoasei vârste de 39 de ani.

Sursa video: Instagram – ginapistol

Gina Pistol: „Eu nu pot să îi ofer mai mult decât ceea ce are”

Vedeta de la Antena 1 spune că Smiley are tot ce își dorește, astfel că îi este destul de greu să aleagă cadoul perfect:

„Eu nu pot să îi ofer mai mult decât ceea ce are. Din câte știu eu, este foarte fericit și mulțumit de viața pe care o are în acest moment. Îi merg toate bine și nu pot eu să concurez eu cu așa ceva. Adică orice cadou material venit din partea mea pălește în fața darurilor primite de la Univers, de la Dumnezeu. RECOMANDĂRI Ce argumente corecte și reale ale lui Gică Hagi îl contrazic mai bine pe Viktor Orban decât bălmăjeala statului român Eu știu care este una dintre dorințele lui, dar mai bine îl las pe el să zică… Nu îmi pot permite să vorbesc despre dorințele lui. Iar din punct de vedere spiritual, îmi canalizez energia pentru a i le îndeplini”, mai spune Gina Pistol pentru sursa mai sus menționată. De această dată, Smiley nu va face nicio petrecere de ziua lui. Artistul are câteva filmări, apoi își va petrece timpul cu familia sa. „Vom petrece timp împreună, dar el are ceva de filmat. El va munci de ziua lui, deci nu va fi vreo petrecere”, a precizat Gina potrivit Libertatea.

Ce face Smiley de ziua lui de naștere

Smiley are o zi plină, deși este ziua lui de naștere. Vedeta s-a întâlnit de la primele ore ale dimineții cu Pavel Bartoș pentru a filma ultimele cadre la filmul „Ramon”. Artistul a fost întâmpinat cu urări din partea colegului de breaslă încă de seara trecută.

Sursa video: Instagram – smiley_omul
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: