Redactia.ro
Home » Monden » Imaginea care a făcut-o geloasă pe Meghan Markle. Prințul Harry, alături de o tânără fermecătoare

Imaginea care a făcut-o geloasă pe Meghan Markle. Prințul Harry, alături de o tânără fermecătoare

GALERIE FOTO (2) Imaginea care a făcut-o geloasă pe Meghan Markle.

Imaginea care a făcut-o geloasă pe Meghan Markle. Prințul Harry și Meghan Markle au doi copii împreună, iar acum își trăiesc viața în Los Angeles, departe de Casa Regală. În urmă cu doar trei luni, fosta actriță a adus-o pe lume pe Lilibet, iar acest lucru nu i-a permis să-l însoțească pe Harry la un meci de polo, acolo unde acesta s-a întâlnit cu o tânără frumoasă.

Imaginea care a făcut-o geloasă pe Meghan Markle. Prințul Harry, alături de o tânără fermecătoare

Imaginea care a făcut-o geloasă pe Meghan Markle. Prințul Harry și-a luat soția și fiul și s-au mutat în Los Angeles, departe de regulile și tradițiile Casei Regale. Fiul cel mic al Prințesei Diana a renunțat la responsabilitățile regale, mutându-se în America. În urmă cu trei luni, Meghan Markle a adus pe lume o fetiță, al cărui nume este Lilibeth Diana.

Recent, prințul Harry a participat la un meci de polo de caritate, dar fosta actriță a rămas acasă, alături de cei doi copii, Archie și Lilibeth. După ce Aspen Polo Club a publicat pe Instagram o imagine cu Harry și echipa sa victorioasă, ducesa de Sussex ar fi devenit geloasă. Cel puțin asta spun apropiații cuplului. Conform acestora, Meghan s-ar fi supărat pentru că în imagine Harry se afla alături de Riley Ganzi, o tânără frumiasă, jucătoare de polo, de 24 de ani. Tânăra și fratele ei au jucat polo alături de Prințul Harry, în tunerul din 19 august. ”Meghan a devenit surescitată imediat ce a observat-o pe Riley, care este talentată, superbă și foarte amuzantă. A aflat apoi că părinții lui Riley sunt persoane influente din lumea polo-ului și sunt apropiați ai prințului Charles”, a declarat sursa.

Harry alaturi de Riley

Sursa apropiată celor doi a declarat că Riley este genul de femeie care i-ar fi atras atenția prințului pe vremea când era burlac. Acesta a fost primul eveniment la care Harry și-a făcut apariția după nașterea fiicei sale. Evenimentul a adunat 3.5 milioane de dolari pentru ajutorarea copiilor vulnerabili din Africa de Sud.

Greșeala lui Harry în relația cu Meghan Markle

Biograful Robert Jobson, autorul cărții „Prince Philip’s Century” a declarat că Harry a făcut o greșeală mare în relația cu Meghan. Conform acestuia, fiul Dianei nu a pregătit-o pe soția sa pentru viața de membru al familiei regale. „Este o combinaţie între vina ei şi vina lui, pentru că Harry putea să-i explice mai bine lui Meghan cum stau lucrurile în familia regală. Poate că nici n-a vrut să-i explice soţiei lui cum stau lucrurile în familia lui‟.

În interviul cu Oprah Winfrey, Meghan Markle a declarat că nu a știut exact ce presupune apartenența la coroana britanică, deși Regina Elisabeta i-a pus la dispoziție ajutorul Samanthei Cohen, unul dintre cei mai buni consultanți ai Majestății Sale. De asemenea, soția lui Harry a acuzat familia regală de rasism. Meghan a rememorat momentul în care a cunoscut-o pentru prima oară pe Regină. „Nu m-am gândit că acest lucru se petrecea şi într-un cadru privat. I-am spus: ‘Dar este bunica ta’. El mi-a răspuns: ‘Este regina’. Acela a fost cu adevărat primul moment când am început să înţeleg”, a declarat Meghan Markle.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: