Redactia.ro
Home » Monden » Familia Regală, încântată că Meghan Markle nu a participat la înmormântarea prințului Philip. Care este, de fapt, motivul

Familia Regală, încântată că Meghan Markle nu a participat la înmormântarea prințului Philip. Care este, de fapt, motivul

GALERIE FOTO (2) Biografia neautorizată a Ducilor de Sussex, Find Freedom, scoate la iveală noi detalii despre Casa Regală.

Familia Regală, încântată că Meghan Markle nu a participat la înmormântarea prințului Philip. Biografia neautorizată a Ducilor de Sussex, Find Freedom, scoate la iveală noi detalii despre Casa Regală. Lansată în august 2020,aceasta are noi informații despre întâmplări recent din viața lui Meghan Markle.

Familia Regală, încântată că Meghan Markle nu a participat la înmormântarea prințului Philip. Care este, de fapt, motivul

Familia Regală, încântată că Meghan Markle nu a participat la înmormântarea prințului Philip. Autorii Omid Scobie și Carolyin Durand au fost cei care au scris biografia Finding Freedom a Ducilor de Sussex. Deși s-a spus că Meghan Markle și Printul Harry nu ar fi fost consultați cu privire la scrierea cărții, surse apropiate spus că cei doi s-au intâlnit cu autorii după ce au acordat interviul lui Oprah. În biografie se spune că membrii familiei regale au fost bucuroși pentru că Meghan Markle nu a putut să participe la înmormântarea prințului Philip. Potrivit autorilor, Meghan spera să-și însoțească soțul la înmormântare, dar a fost sfătuită de medic să nu zboare cu avionul, din cauza sarcinii sale avansate.

La acea vreme, Meghan era gravidă cu fiica ei, Lilibeth. Noul capitol al cărții urmează să fie publicat pe 31 august, iar în acesta se afirmă: „Într-adevăr, se spune că mai mulţi membri ai familiei regale au fost încântaţi că Meghan a rămas în California pentru că nu doreau să iasă… circ”. Această afirmație a fost confirmată de un apropiat al Casei Regale, care a declarat că unii dintre aceștia se așteptau ca Meghan să profite de acest eveniment pentru a se afișa.

Meghan si Harry

Adevărul despre povestea de iubire dintre Meghan Markle și Printul Harry

Surprinzător, ducii de Sussex și-au încrucișat destinele datorită Instagramului. Această platformă a fost cea care i-a adus împreună. Potrivit informațiilor din carte, Meghan ar fi început să urmărească un cont cu un nume ciudat. Se pare că pagina de Instagram i-ar fi aparținut lui Harry, care folosea această platformă, cu pseudonimul SpikeyMau5. Dacă nu ar fi avut o fotografie tipică de profil, probabil nimeni nu ar fi băgat de seamă acest lucru. Autorul cărții susține că printul a ales un nume neobișnuit pentru contul lui ascuns pentru că era fan ascuns al muzicii house și a creat pseudonimul folosind o parte din numele unuia dintre DJ-ii preferați, DeadMan5. Înainte ca o prietenă comună să-i aducă împreună, cei doi s-au verificat pe Instagram, urmărindu-se reciproc.

Un purtător de cuvânt al Ducilor de Sussex a declarat că cei doi și-au depus jurămintele cu doar câteva zile înainte ca nunta lor să aibă loc pe data de 19 mai. Cum ceremonia nu a fost organizată cum trebuie, Harry și Meghan nu au fost declarați soț și soție, chiar dacă Meghan i-ar fi spus acest lucru lui Oprah. „Știi, cu trei zile înainte de nunta noastră, ne-am căsătorit. Nimeni nu știe acest lucru. Jurămintele pe care le-am înrămat în camera noastră reprezintă uniunea în care am fost doar noi doi în curtea din spate cu Arhiepiscopul de Cantebury.”, a zis Ducesa de Sussex în interviul lui Oprah Winfrey.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: