Redactia.ro
Home » Știri » Imaginea postată de Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea: ”Rază de soare”

Imaginea postată de Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea: ”Rază de soare”

În timp ce Elena Udrea se află în arest în Bulgaria, unde a fost prinsă după ce a primit condamnarea de 6 ani în dosarul Gala Bute, partenerul de viață al fostei “blonde de la Cotroceni”, Adrian Alexandrov, a postat imaginea cu care a emoționat Internetul.

Săptămâna trecută, Elena Udrea a primit condamnarea la 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”. Sentința este una definitivă, iar acum fostul ministru al turismului se află în arest, în Bulgaria. Între timp, iubitul ei, Adrian Alexandrov, a postat pe rețelele de socializare o imagine cu care a emoționat pe toată lumea.

Imaginea postată de Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea: ”Rază de soare”

Adrian Alexandrov, partenerul de viață al Elenei Udrea, a rămas activ pe rețelele de socializare, chiar și după ce iubita sa a fost condamnată la închisoare pentru luare de mită și abuz în serviciu în dosarul Gala Bute.

Recent, Adrian Alexandrov a postat două fotografii pe Instagram. Este vorba despre imagini de colecție cu fiica lui și a Elenei Udrea, Eva Maria, în vârstă de 3 ani.

”O rază de soare”, este mesajul scris de Adrian Alexandrov în dreptul imaginilor.

Elena Udrea, condamnare de 6 ani de închisoare

Elena Udrea a fost reținută în Bulgaria, în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile româneşti. Inițial, a fost reținută pentru 24 de ore. S-a luat această măsură pentru a nu putea părăsi țara.

În urmă cu câteva zile, Elena Udrea a fost dată în urmărire generală, deoarece oamenii legii din România nu au găsit-o la domiciliu. Ulterior, polițiștii au prins-o pe Elena Udrea pe teritoriul Bulgariei, aproape de granița cu Grecia. Elena Udrea mai rămâne în arest în Bulgaria până pe 14 aprilie.

Elena Udrea mai are pe rol două dosare. În unul dintre ele, e vorba despre o condamnare în primă instanță la 8 ani de închisoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: