Redactia.ro
Home » Stil de viață » Imagini cu felina care a mers în toiul nopții singură la un cabinet veterinar. Pisica a emoționat tot internetul

Imagini cu felina care a mers în toiul nopții singură la un cabinet veterinar. Pisica a emoționat tot internetul

Imagini cu pisica care a născut patru pui la Iași.

Pisicuța care a cucerit inimile românilor după ce a mers singură la un spital veterinar din Iași pentru a naște și-a surprins salvatorii și pe toți cei ce au urmărit povestea ei. Medicii veterinari care au asistat-o au făcut recent un anunț despre starea de sănătate a mamei și a celor patru puiuți.

Nașterea neobișnuită a captivat o țară întreagă

Incidentul a avut loc acum o săptămână, când pisicuța a ajuns la ușa spitalului veterinar și a început să miaune insistent, atrăgând atenția personalului. Surpriza a fost și mai mare când medicii au realizat că felina era pe cale să nască.

@arcadiavet Un mic update video despre mămica cea curajoasă și cei patru puiuți. La vârsta de 7 zile, puiuții de pisică cântăresc nu mai mult de 150 de grame, dorm în majoritatea timpului, iar mama lor îi hrănește din două în două ore. 📍 Arcadia Vet | Strada Cicoarei nr. 2A-3 arcadiavet.ro #arcadiavetiasi #vet #iasi #spitalveterinar #veterinariasi #pisicadesteapta ♬ Playful – Various Artist

„Imediat ce am văzut-o, ne-am dat seama că este gravidă și se pregătește să nască. A fost un moment emoționant pentru toți cei prezenți,” a declarat medicul veterinar care a asistat la naștere. În scurt timp, sub atenta supraveghere a echipei medicale, pisicuța a adus pe lume patru pui sănătoși.

O felină – mamă exemplară

La o săptămână de la eveniment, medicul veterinar a oferit un update despre starea familiei felinei. „Puiuții sunt sănătoși și au o mamă extraordinar de iubitoare și protectivă. Ea nu se dezlipește de ei nicio clipă și este mereu atentă la nevoile lor,” a explicat medicul.

Puii, care acum au o săptămână, sunt într-o continuă creștere și dezvoltare. „La această vârstă, puiuții au gheruțele neretractile, ceea ce îi ajută să se agațe bine de mamă. De asemenea, încep să li se deschidă ochii și să se dezvolte auzul. Greutatea lor este între 150 și 200 de grame și, cum era de așteptat, activitatea lor principală este dormitul,” a adăugat veterinarul.

O lecție de iubire și supraviețuire

Povestea pisicuței a devenit virală, demonstrând încă o dată legătura profundă care poate exista între animale și oameni, și cât de uimitor este instinctul matern. Comunitatea online a răspuns cu sute de mesaje de admirație și susținere pentru micuța familie.

„Această experiență ne-a reamintit cât de speciale sunt aceste creaturi și cât de mult pot ele să ne învețe despre iubire și grija față de cei dragi,” a concluzionat medicul. Întreaga echipă a clinicii veterinare a fost profund impresionată de curajul și determinarea acestei mame, care a știut exact unde să meargă pentru a-și salva puii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: