Redactia.ro
Home » Monden » Imagini cu sora Valentinei Pelinel. Cu ce se ocupă Lavinia

Imagini cu sora Valentinei Pelinel. Cu ce se ocupă Lavinia

Ea este sora Valentinei Pelinel.

Valentina Pelinel, celebra vedetă și model român, este recunoscută pe plan național și internațional pentru cariera sa strălucitoare. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu despre sora ei mai mică, Lavinia, care a ales să se țină departe de luminile reflectoarelor.

Cu o diferență de vârstă de 7 ani față de Valentina, Lavinia are acum 36 de ani și și-a construit o viață departe de ochii publicului. Chiar dacă este sora unei celebrități, Lavinia preferă să-și ducă viața într-un mod mai privat, evitând expunerea mediatică.

Sora secretă a Valentinei Pelinel

Fotografii rare cu Lavinia au fost făcute publice recent, arătând-o alături de sora sa celebră într-un cadru familial, pregătindu-se pentru sărbători. Îmbrăcate în ținute negre elegante, cele două surori par a avea o legătură strânsă, iar Valentina își ține cu afecțiune mâna pe umărul Laviniei.

Despre Lavinia se știe că este o mamă dedicată, având gemeni. Deși nu este activă pe rețelele de socializare și preferă să rămână în umbră, postarea făcută de Valentina cu sora ei a adus la suprafață aprecierile fanilor pentru frumusețea și armonia dintre cele două surori.

Internauții au avut cuvinte de laudă pentru frumusețea lor și au transmis urări de sărbători. Comentarii precum „Sunteți foarte frumoase!”, „Ce surori frumoase”, sau „Frumoase amândouă, sărbători fericite alături de cei dragi!” au curs în secțiunea de comentarii.

Silueta de invidiat a Valentinei Pelinel

Pe lângă detalii despre viața privată a surorii sale, Valentina Pelinel este cunoscută și pentru silueta sa de invidiat. Vedeta româncă consideră că cheia menținerii unei astfel de siluete este atenția la detalii importante. Valentina se cântărește zilnic și încurajează această practică și la alte femei.

„Am grijă. Am observat la mine, cheia este să te cântărești. Dacă o lași baltă și nu știi dacă ai pus, eu mă cântăresc cu sfințenie, în fiecare zi, dimineața și seara. Așa știi dacă ai sărit calul. Dacă ai sărit calul, faci ceva. Cântarul nu te minte. Când merg într-o vacanță sau am avut mese copioase, se sare calul, 500 de grame, un kilogram”, a dezvăluit Valentina Pelinel.

Chiar și în lumina publică, Valentina a reușit să păstreze un echilibru între cariera sa și viața privată, oferind admiratorilor ei o privire rară în universul personal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: