Redactia.ro
Home » Știri » Imagini cutremurătoare cu Patrizia și Bianca luate de viitură în Italia. Cum au încercat fetele să se salveze în ultima clipă

Imagini cutremurătoare cu Patrizia și Bianca luate de viitură în Italia. Cum au încercat fetele să se salveze în ultima clipă

Românce luate de viitură în Italia. Foto: Tiktok

Tragedia petrecută în Italia, unde Patrizia, Bianca și Cristian au fost luați de apele râului Natisone, continuă să aducă la lumină detalii șocante. Cei trei români s-au dus să facă fotografii pe malul râului, însă au fost surprinși de curenții puternici. În urma incidentului, trupurile neînsuflețite ale fetelor au fost găsite, iar imagini cutremurătoare din momentul tragediei au apărut pe internet, stârnind reacții puternice din partea publicului și a familiilor îndurerate.

Noi imagini cutremurătoare cu cei trei români au apărut

Imaginile care au apărut în mediul online arată lupta disperată a celor trei tineri pentru viețile lor. Filmările arată cum Patrizia, Bianca și Cristian sunt duși de curenții puternici ai râului. Patrizia a încercat cu disperare să o salveze pe Bianca, care nu știa să înoate. În imagini, se poate vedea cum Patrizia se îndreaptă spre Bianca pentru a o ajuta, în timp ce Cristian, iubitul Biancăi, a fost separat de fete și dus de viitură într-o direcție opusă.

 

@tommasobernardis68♬ suono originale – Tommaso Bernardis

Martorii au privit nepăsători

Pe filmările apărute online se pot auzi strigătele martorilor care priveau scena de pe un pod. Aceștia strigau către cei trei tineri să apuce frânghiile aruncate de pompieri în apă. „Prinde frânghia! Dumnezeule! Unde este Cristian?”, sunt țipetele care se aud în filmările postate. Mama Patriziei Cormos, îndurerată și pregătindu-se să își conducă fiica pe ultimul drum, a vorbit despre oamenii care au asistat la incident și i-a acuzat că au filmat în loc să încerce să îi salveze pe tinerii luați de ape.

Mama Patriziei, revoltă fără margini

Mama Patriziei a făcut declarații emoționante, acuzând martorii că au prioritizat filmarea tragediei în loc să ofere ajutor. Ea a subliniat că poate i-ar fi putut salva dacă ar fi intervenit. „Nu era important să faci videoclipuri. Fusese la plimbare, a sunat de mai multe ori la 112. Și-a lăsat numele, adresa”, a declarat mama fetei conform observatornews.ro.

Echipele de salvare au intervenit rapid, aruncând frânghii și încercând să-i scoată pe tineri din apele învolburate. Din păcate, curenții puternici și viteza apei au făcut ca eforturile lor să fie în zadar. Trupurile neînsuflețite ale fetelor au fost găsite după câteva zile de căutări intense, iar comunitatea românească din Italia și nu numai a fost profund afectată de această tragedie.

Tragedia a avut un impact puternic nu doar asupra familiilor îndurerate, ci și asupra comunității locale și internaționale. Oamenii au fost șocați de imaginile apărute online și de detaliile cutremurătoare ale incidentului. De asemenea, a ridicat întrebări cu privire la reacția martorilor și la modalitățile prin care astfel de situații ar putea fi gestionate mai eficient în viitor.

Tragedia de pe râul Natisone a lăsat o amprentă adâncă în inimile celor care au cunoscut victimele și ale celor care au fost martori la incident. În timp ce familiile își plâng pierderile, publicul larg reflectează asupra importanței intervenției rapide și eficiente în astfel de situații și asupra rolului pe care fiecare dintre noi îl poate juca în salvarea vieților omenești.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: