Redactia.ro
Home » Știri » Imagini cutremurătoare! O turmă de elefanți a fost surprinsa căutând de mâncare prin gunoaie

Imagini cutremurătoare! O turmă de elefanți a fost surprinsa căutând de mâncare prin gunoaie

GALERIE FOTO (2)

Societatea Regala de Biologie a premiat cea mai bună fotografie ce a participat la concursul inițiat de această prestigioasă instituție britanică. Tema aleasă a fost “Lumea noastră se schimbă”, iar marele premiu, în valoare de 1000 de lire sterline a fost câstigat de fotograful Tharmapalan Tixalan din Sri Lanka.

Fotografia câștigătoare este extrem de emoționantă și descrie starea deplorabila în care se afla elefanții din rezervația naturală de lângă districtul Ampara, nevoiți să mănânce dintr-un morman de gunoaie.

Autoritățile din Sri Lanka nu fac fata mormanelor de deșeuri

Chiar daca autoritățile din Sri Lanka se zbat pentru protejarea mediului înconjurător și interzic aruncarea gunoaielor menajere în rezervațiile de elefanți, se pare însă că lucrurile stau tocmai invers.

În plus, tot aceștia au descoperit că foarte mulți elefanți care s-au hrănit din gunoaie s-au îmbolnăvit și au murit. Dovada vie este aceasta fotografie care înfățișează cum un grup de elefanți este nevoit să scormonească printre gunoaie pentru a-și procura de mâncare.  Fotografia câștigătoare este extrem de emoționantă și descrie starea deplorabilă în care se află elefanții din rezervația naturală de lângă districtul Ampara, nevoiți să mănânce dintr-un morman de gunoaie.

În plus, fotografia câștigătoare trage un semnal de alarma activiștilor de mediu care se implica în numeroasele campanii de strângere de fonduri adresate protejării rezervațiilor de elefanți din întreagă lume.

Societatea Regala de Biologie a premiat cea mai bună fotografie ce a participat la concursul inițiat de această prestigioasa instituție britanică. Tema aleasă a fost “Lumea noastră se schimbă”, iar marele premiu, în valoare de 1000 de lire sterline a fost castigat de Tharmapalan Tixalan din Sri Lanka.

Ce alte fotografii au atras atenția Societății Regale de Biologie

Roberto Bueno din Belize a impresionat cu fotografia care înfățișează impactul uman asupra naturii, și delimitarea pădurilor de defrișările din zona. Voluntarii dinFilipine au fost fotografiați de către Saurabh Chakraborty în timp ce plantau copaci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: