Redactia.ro
Home » Monden » Imagini de colecție! Cum arăta Andreea Marin acum 25 de ani? Era reporter TVR pe atunci

Imagini de colecție! Cum arăta Andreea Marin acum 25 de ani? Era reporter TVR pe atunci

GALERIE FOTO (7) Imagini de colecție

Andreea Marin este una dintre cele mai longevive prezențe feminine din televiziunea română. Vedeta a reușit să rămână pe placul publicului chiar și după 25 de ani, timp în care Andreea a avut parte de multe schimbări în viața sa. Prezentatoarea tv a postat recent pe rețelele de socializare o fotografie de pe vremea când transmitea de la Los Angeles informații despre decernarea premiilor Oscar.

Imagini de colecție! Cum arăta Andreea Marin acum 25 de ani? Era reporter TVR pe atunci

În urmă cu 25 de ani, Andreea Marin era corespondentul de la Televiziunea Națională care transmitea de la Los Angeles informații despre decernarea premiilor Oscar. Ei bine, vedeta și-a reamintit de acea perioadă și a postat o fotografie de pe vremea când le transmitea oamenilor cele mai bune subiecte de peste hotare.

În imagini, aceasta se pregătea pentru un live de pe covorul roșu al Premiilor Oscar. ”În studioul știrilor din @televiziunearomana de azi și tot la știri, dar acum un sfert de secol (la propriu, nu e o metaforă!), când transmiteam de pe covorul roșu al Premiilor Oscar către Jurnalul de seară prezentat de Mircea Radu. Nu știu când a trecut timpul, nici nu-l simt aspru cu mine și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă ține cu spiritul tânăr”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Cu cine s-a iubit Andreea Marin în tinerețe

Andreea Marin, 44 de ani trăiește în prezent o poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Însă până să ajungă aici, prezentatoarea tv a fost căsătorită de trei ori.

În 1995, Andreea Marin s-a căsătoirit cu Cristian Gheorghiță, dar după trei ani cei doi s-au despărțit. După acest eșec amoros, Andreea s-a căsătoritîn 2006 cu Ștefan Bănică Jr., iar un an mai târziu a devenit mamă, având o fiică, Violeta. Dar se pare că nici de data aceasta, Andreea nu a avut noroc. Ștefan Bănică și prezentatoarea Tv și-au spus adio după șapte ani de căsnicie.

Cu toate astea, vedeta a privit cu optimism către viitor. În anul 2013, moderatoarea emisiunii Surprize, Surprize și-a deschis inima în fața fizioterapeutului turc Tuncay Ozturk. Din nou, norocul nu a fost de partea ei, iar în 2016, aceasta a anunțat pe rețelele de socializare că a divorțat de cel de-al treilea soț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: