Redactia.ro
Home » Stil de viață » Imagini de la cea mai luxoasă nuntă din lume. Ce au primit invitații în dar

Imagini de la cea mai luxoasă nuntă din lume. Ce au primit invitații în dar

GALERIE FOTO (4) Nunta scumpa

Nunțile sunt evenimente importante, adevărate ritualuri ce fac trecerea de la singurătate la unitate. Acestea sunt și o ocazie de a ne demonstra excentricitatea sau de a încerca să îi impresionăm pe invitați, fie cu rochiile scumpe, fie cu preparatele fine. Dar care a fost, de fapt, cea mai scumpă nuntă din lume?

Cea mai luxoasă nuntă din lume. Ce le-a fost oferit invitaților

Nunțile sunt mereu un prilej de bucurie și petrecere, însă unii miri se întrec pe sine când vine vorba de a-i face pe invitați să se simtă bine. Uneii dau mult pe trupa ce cântă la petrecere, ca distracția să fie în toi, dar cei cu adevărat bogați nu se mai uită deloc la bani când vine vorba de nuntă. Acesta a fost cazul și pentru nunta lui Shaikh Fahad bin Nasser bin Sabah Al Ahmad, nepotul Emirului din Kuwait. Acesta a luat-o de soție pe o femeie superbă, pe nume Fay bint Loay bin Jassim Al Kharafi.

Ei chiar au avut parte de cea mai luxoasă nuntă. Totul, de la ținute, până la mâncare a fost de un preț imens. Mai mult, invitațiiau fost așteptați cu câte un inel cu diamant în semn de bun-venit la acest eveniment.

Imagini de la cea mai luxoasă nuntă. A costat enorm

Nunta lui Shaikh Fahad bin Nasser bin Sabah Al Ahmad cu Fay bint Loay bin Jassim Al Kharafi a atras atebția ziarelor din întreaga lume și a menținut atenția presei timp de zile întregi. Desigur că detaliul care a surprins a fost faptul că toți invitații de tip VIP, oameni importanți din lumea arabă, au primit inele cu diamante în dar de la miri. ,,Putem să le păstrăm noi, le luăm acasă?”, se spune că au întrebat aceștia.

Mulți bani au investiti mirii și în rochia de mireasă și în costumul ginerelui, pentru că aceștia au avut parte de cele mai scumpe creații. Locația a fost și ea una superbă, iar aranjamentele florale au lăsat pe toată lumea mască. Candelabrele imense luminau întreaga încăpere, iar inclusiv scaunele și mesele au fost împodobite cu cele mai scumpe materiale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: