Redactia.ro
Home » Știri » O tânără a refuzat inelul de logodnă pentru că era ieftin. Iubitul ei a răbufnit

O tânără a refuzat inelul de logodnă pentru că era ieftin. Iubitul ei a răbufnit

Un cuplu din Marea Britanie se confruntă cu o adevărată problemă. O tânără este nemulțumită de inelul pe care i l-a oferit iubitul ei, atunci când a cerut-o în căsătorie. Motivul nu ar fi aspectul ci…prețul bijuteriei. Supărat, bărbatul și-a povestit oful pe rețelele de socializare.

O tânără a refuzat inelul de logodnă pentru că era ieftin

O tânără din Marea Britanie șochează prin atitudinea sa. Ea i-a refuzat inelul de logodnă partenerului său de viață, pe motiv că era prea ieftin. Bărbatul a rămas surprins de gestul celei care ar fi trebuit acum să îi fie logodnică și și-a povestit amarul pe rețelele de socializare. La adresa iubitei lui s-au adunat o mulțime de critici, informează Spynews.

Bărbatul a explicat că își putea permite un inel mai scump, dar fiind pandemia, a decis să facă economie, mai ales că familia sa se confrută cu probleme financiare.

”Am un job destul de bun, aşa că îmi puteam permite cu uşurinţă un inel de logodnă scump, dar respectând regula de 10%, atunci ar fi trebuit să cheltuiesc în jur de 10-15 mii de lire sterline pe inel. Cu toate astea, părinţii, sora şi nepotul meu s-au îmbolnăvit de Covid în acest an, motiv pentru care i-am sprijinit financiar pe toţi o vreme. Sora mea şi-a pierdut slujba, așa că încă o susţin, iar şefii mei au anunţat că vor concedia în jur de 150 de persoane anul viitor şi, deşi am încredere că nu sunt unul dintre ei, nici nu vreau să garantez acest lucru”, a dezvăluit bărbatul internauților.

Tânăra refuză să mai vorbească cu iubitul ei

Inițial, iubita lui a acceptat inelul, care valora 3000 de lire. El era din aur alb, cu diamante și safir, piatra de naștere a femeii pe care o iubește. Însă, atunci când i l-a arătat și mamei ei, care este bijutier, aceasta i-a spus că este ieftin, iar tânăra s-a dus către iubitul ei și i-a înapoiat inelul de logodnă, tocmai din acest motiv. Mai mult, ea se consideră tratată precum ”un gunoi ieftin”, și a refuzat să mai discute cu partenerul ei de viață.

„De atunci mi l-a dat înapoi şi m-a acuzat că subevaluez ce face pentru mine”, a mai dezvăluit bărbatul.

La aflarea acestei vești, oamenii de pe rețelele de socializare au început să condamne gestul femeii. Pe lângă asta, ei o învinovățesc și pe mama fetei.

„Cum poate fi un inel de aproape 3 mii de lire ieftin”„A fost fericită până când a aflat valoarea inelului. Suficient spus”„Suntem într-o criză globală… îţi susţii literalmente întreaga familie, iar partenera este, de asemenea, conștientă de acest lucru. Ar trebui să fie un pic mai înțelegătoare, e un semn roşu. Banii nu sunt totul şi e clar că ţii la ea. În plus, mama ei ar trebui să îşi vadă de treaba ei”, sunt o parte dintre critcile internauților, uimiți fiind de ceea ce au aflat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: