Redactia.ro
Home » Știri » O tânără și-a comandat online rochia de mireasă, dar a avut parte de o surpriză

O tânără și-a comandat online rochia de mireasă, dar a avut parte de o surpriză

O mireasă a trecut prin clipe de spaimă după ce și-a comandat de pe internet rochia de mireasă. Surprinsă de ce a primit, spre deosebire de ce și-a ales, mireasa a crezut că ziua nunții îi va fi năruită.

Și-a comandat rochia de miresă de pe internet

Clipe de coșmar pentru o tânără care visa să îmbrace rochia de mireasă. Și-a comandat-o de pe internet, doar că atunci când a primit-o a realizat că nu era deloc ceea ce a văzut în poze. Dezamăgită ea a decurs la un gest care a deslușit misterul erorii, informează sport.ro.

Reacția magazinului online

Cuprinsă de frustrare, tânăra și-a făcut o poză în rochia pe care a primit-o și a trimis un mesaj de nemulțumire magazinului de unde a comandat-o. Doar că…a mai avut parte de o surpriză. Reprezentanții magazinului i-au spus că a îmbrăcat greșit rochia.„Buna, ti-ai pus rochia invers, te rugam s-o imbraci cu fata cea buna”.

 Si-a ales cu grija rochia de mireasa, dar acasa i-a venit alta. Greseala dupa care a intrat in pamant de rusine

Odată ce a constatat situația jenantă, mireasa a ținut să o împărtășească și pe rețelele de socializare. „Cateodata nu conteaza cata scoala ai in spate, se poate intampla sa nu stii cum sa imbraci hainele corect”, a precizat tanara.

Nu este singura mireasă dezamăgită de ce a comandat. Alte tinere au comandat la fel rochii de mireasă de pe internet și au primit total altceva.

“Mi-am cumparat rochia de mireasa online, dar sunt foarte dezamagita. Rochia e dintr-un material foarte slab calitativ . Vreau sa o returnez, dar nu vor sa-mi inapoieze banii. Pe scurt, insala oamenii”, scrie o mireasa pe pagina Knock Off Nightmares.

Sursa: Daily Mail

O mireasă a aflat că mirele o înșală

Alte mirese trec prin clipe și mai grele. O tânără din Nigeria a aflat că mirele a înșelat-o chiar cu o zi înainte de a merge la altar. Mai grav de atât, cea cu care bărbatul a fost o domnișoară de onoare, care era și cea mai bună prietenă a miresei.

Tânăra din Nigeria a primit un mesaj de la o persoană necunoscută care o informa asupra gestului viitorului ei soț: „Eu nu m-aş căsători cu el. Tu o vei face?” era textul respectiv, dintr-un mesaj, însoţit de capturi de ecran din conversaţia dintre viitorul soţ al femeii şi o brunetă.

Tănăra a avut răbdare până a doua zi, doar că nu a mai putut trece cu vederea și l-a abandonat în văzul tuturor pe mirele său. Invitații au rămas șocați și, în pofida insistențelor de a rămâne cu el, mireasa l-a lăsat în stradă pe mire., dar… nu înainte de a citi mesajul primit. „Nu va fi nicio nuntă astăzi”.Apoi, Casey a citit mesajele primite de la numărul necunoscut. Te rog, încerc să-ți explic!”, a încercat mirele să o înduplece.

mireasa inselata

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: