Redactia.ro
Home » Știri » O mireasă a aflat că mirele a înșelat-o! Ce i-a făcut de față cu invitații

O mireasă a aflat că mirele a înșelat-o! Ce i-a făcut de față cu invitații

Nunți 2019

O mireasă din Nigeria a trecut printr-o experiență pe care cu siguranță niciuna dintre femei nu și-ar dori-o. Înainte de a merge la altar și a spune marele ”DA” a aflat că mirele a înșelat-o cu una dintre domnișoarele de onoare, care îi era de altfel și cea mai bună prietenă.

Nuntă de coșmar

De o nuntă de coșmar a avut parte o mireasă din, Abuja, Nigeria. Înainte de a merge în fața altarului și a spune marele ”DA”, ea aflat că mirele a călcat strâmb cu una dintre domnișoarele de onoare. Dezamăgirea a fost cu atât mai mare cu cât aceasta îi era cea mai bună prietenă, potrivit stirileprotv.ro

mireasa inselata

Când a aflat mai exact mireasa că a fost înșelată

„Eu nu m-aş căsători cu el. Tu o vei face?” era textul respectiv, dintr-un mesaj, însoţit de capturi de ecran din conversaţia dintre viitorul soţ al femeii şi o brunetă.

Tânăra nu a anulat imediat nunta, ci a aşteptat până a doua zi. Atunci, în faţa altarului, tânăra a anunţat: „Nu va fi nicio nuntă astăzi”.Apoi, Casey a citit mesajele primite de la numărul necunoscut.

Mirele, abandonat pe stradă

Nu au mai ajuns în fața altarului să spună ”DA”. Mireasa era măcinată de această veste, încât i-a cerut explicații mirelului chiar în plină stradă. Tânăra a pornit un scandal-monstru, iar invitații au început să filmeze totul cu telefonul mobil.

„Te rog, încerc să-ți explic” îi spune bărbatul, fără a o îndupleca. Nuntașii strânși în biserică ies pe trotuar și filmează scenele hilare, iar apoi o femeie în galben încearcă să o împiedice să plece, dar este împinsă de mireasa furioasă.În zadar a încercat mirele să ofere explicații, căci decizia miresei a fost una de neschimbat.

În urma celor întâmplate, nunta celor doi a fost anulată, iar mirele a fost lăsat cu buza umflată chiar în mijlocul străzii. Deși familiile celor doi au fost în șoc total, nimic nu a putut să o întoarcă pe mireasă din drum.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: