Redactia.ro
Home » Homepage » Imagini de la înmormântarea Mioarei Roman. Sute de oameni s-au înghesuit să o conducă pe fosta profesoară pe ultimul drum

Imagini de la înmormântarea Mioarei Roman. Sute de oameni s-au înghesuit să o conducă pe fosta profesoară pe ultimul drum

GALERIE FOTO (3) Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum.

Luni, 26 februarie, comunitatea a adus un ultim omagiu Mioarei Roman, fosta soție a lui Petre Roman, care a fost condusă pe ultimul drum în lacrimi de către familie, apropiați și sute de persoane care au venit să îi aducă un ultim respect. Evenimentul, desfășurat cu mare fast, a avut loc la Cimitirul Reînvierea, după o slujbă emoționantă oficiată la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou, reflectând statutul și respectul de care se bucura Mioara Roman în societate.

Trupul Mioarei Roman a fost depus de duminică la biserica Sfântul Gheorghe de la km 0 al Capitalei

Încă de duminică, trupul neînsuflețit al Mioarei a fost depus la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou, unde un sobor de patru preoți a oficiat ultima slujbă, într-un moment de profundă tristețe și reculegere. Pregătirile pentru ceremonia de înmormântare au fost meticulos organizate, evidențiind dorința Oanei Roman de a oferi mamei sale o înmormântare pe măsura personalității sale marcante.

Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum de sute de oameni.
Sursa foto – Spynews | Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum de sute de oameni.

Cea care a organizat funeraliile, Gabriela Lucuțar, a adus o colivă ornamentală cu foiță de aur, simbolizând nu doar respectul profund, ci și dorința de a păstra amintirea Mioarei Roman într-un mod cât mai special și demn. Florile albe care au însoțit sicriul și multitudinea de coroane, inclusiv cea adusă de Traian Băsescu, realizată din zambile albe, au adăugat o notă de noblețe și respect ceremonialului. O coroană deosebită a trimis și Cătălin Botezatu, dar și familia Dichiseanu.

Prezența surprinzătoare a lui Traian Băsescu, marcată de coroana de flori pe care a trimis-o cu mesajul „Cu respect, Traian Băsescu”, a adăugat un strat de complexitate relației lor, având în vedere istoricul lor comun. În ciuda trecutului, acest gest a fost interpretat ca un simbol al reconcilierii și al respectului uman de către comunitate.

Mai multe vedete au venit să-i ureze „Odihnă veșnică” Mioarei Roman

Diverse personalități au venit să-și ia rămas bun de la Mioara Roman, printre care și fostul soț, Petre Roman, dar și alte figuri publice care au marcat scena socială și politică românească. Duminică, pe lângă fostul soț și-a făcut apariția și Mihai Mitoșeru, bun prieten și fost coleg de școală cu Oana Roman. Prezența lor a subliniat impactul și locul pe care Mioara Roman l-a avut în inimile multora.

După slujba oficiată la biserica, cortegiul funerar a pornit spre Cimitirul Reînvierea, acolo unde Mioara Roman și-a găsit odihna veșnică în cavoul familiei. Momentul a fost marcat de prezența masivă a celor care au dorit să îi aducă un ultim omagiu, demonstrând afecțiunea și respectul profund pe care comunitatea îl poartă familiei Roman. Printre ei se numără și familia lui Pepe, dar chiar și artistul a fost prezent.

Sicriul Mioarei Roman a fost depus lângă sicriul tatălui săi, Ion Georgescu.
Sursa foto – Fanatik.ro | Sicriul Mioarei Roman a fost depus lângă sicriul tatălui săi, Ion Georgescu.

Sicriul femeii a fost depus alături de sicriul tatălui său, Ion Georgescu, care a decedat cu ani în urmă.

Înmormântarea Mioarei Roman a fost nu doar un moment de adâncă tristețe, ci și o demonstrație de unitate, respect și omagiu pentru o femeie care a lăsat o amprentă semnificativă în societatea românească. Odihnească-se în pace.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: