Redactia.ro
Home » Monden » Imagini de la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Ce ținute au ales să poarte cei doi

Imagini de la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Ce ținute au ales să poarte cei doi

GALERIE FOTO (5) Imagini de la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre

Imagini de la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Celebrul manelist și partenera lui, Roxana Dobre își unesc destinele astăzi. Cei doi s-au pregătit intens pentru acest eveniment special care are loc pe plaja din Mamaia. Florin Salam și iubita sa au atras atenția cu ținutele lor spectaculoase.

Imagini de la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Ce ținute au ales să poarte cei doi

Florin Salam este cel mai fericit bărbat. Artistul se căsătorește astăzi cu Roxana Dobre, femeia care i-a dăruit trei copii. Cei doi au organizat nunta pe plaja din Mamaia. În urmă cu puțin timp, Florin și Roxana și-au făcut apariția, iar invitații au fost uluiți de cei doi miri. Salam și Roxana DObre radiază de fericire în cea mai importantă zi din viața lor. Cântărețul a fost cel care le-a spus invitaților că are o mireasă extrem de frumoasă. Cei doi au spus marele ”DA”, chiar în fața familiei și a prietenilor. ”Uitați-vă ce mireasă frumoasă am!”, le-a spus Florin Salam invitaților.

Florin Salam a ales un costum negru, purtând o pereche de ochelari de soare negri. De asemenea, Roxana Dobre a fost cea care a atras toate privirile. Soția lui Florin Salam a îmbrăcat o rochie de mireasă superbă, pe care a accesorizat-o cu un colier plin cu diamante. După ce au semnat actele de căsătorie, aceștia vor merge și în biserica Adormirea Maicii Domnului din Mamaia, acolo unde urmează să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu. Pe seară, invitații vor merge la un restaurant de luc, acolo unde are loc petrecerea care se anunță a fi una de neuitat.

Florin Salam și Roxana Dobre au preferat să aibă o nuntă minunată dar restrânsă. Aceștia au invitat rudele și persoanele apropiate. Potrivit Spynews.ro, la eveniment nu se vor cânta manele, dar colegii de breaslă a lui Salam vor fi invitați, dar nu vor cânta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: