Redactia.ro
Home » Știri » Imagini de senzație cu Angela Merkel. Cancelarul Germaniei a fost asaltată de papagali

Imagini de senzație cu Angela Merkel. Cancelarul Germaniei a fost asaltată de papagali

GALERIE FOTO (5) Imagini de senzație cu Angela Merkel.

Imagini de senzație cu Angela Merkel. În cursul zilei de joi, cancelarul Germaniei, Angela Merkel a vizitat parcul de păsări Vogelpark Marlow, lângă Rockstock, în nord-estul țării. Politiciana a fost fotografiată într-o ipostază inedită. Angela Merkel a fost atacată de papagali!

Imagini de senzație cu Angela Merkel. Cancelarul Germaniei a fost asaltată de papagali

Imagini de senzație cu Angela Merkel. Peste 60 de milioane de germani sunt chemați duminică la urne pentru alegerea Bundestagului. Angela Merkel a reușit să facă senzație în mediul online cu noua ipostază în care a fost fotografiată. Cancelarul Germaniei a mers joi în parcul de păsări Vogelpark Marlow, lângă Rockstock, împreună cu Georg Gunther, succesorul ei și candidat din partea creștin-democraților, în circumscripția Vorpommern-Rugen-Vorpommern Greifswald.

La un moment dat, Angela Merkel a fost asaltată de mai mulți papagali multicolori. Numeroși papagali din specia ”rege australian” s-au așezat pe brațele ei, iar unul chiar pe cap, zburând în jurul liderului german și mâncând din paharele de hărtie umplute cu nectar. Spre surprinderea multora, Merkel s-a speriat pentru o secundă de invazia papagalilor, iar unul dintre ei a ciupit-o de deget, motiv pentru care a început să țipe. Momentul a fost imortalizat, iar imaginile au circulat intens în mediul online, amuzându-i pe internauți. „Nu, nu. M-am descurcat bine cu papagalii”, a reacționat ea.

În schimb, succesorul ei, Georg Gunther a fost mai curajos și a pus mâna pe o bufniță europeană. Merkel urmează să se retragă după alegerile de duminică, odată ce va fi ales noul cancelar german. Printre cei care candidează pentru această funcție se numără social-democtratul Olaf Scholz, Annalena Baerbock din partea Verzilor și Armin Laschet.

Angela Merkel a răspuns la cea mai grea întrebare

După ani în care a ocolit acest subiect, Angela Merkel a vorbit despre problema legalității de gen. Cancelarul german a declarat în cadrul unui eveniment din Dusseldorf, unde a participat alături de Chimamanda Ngozi Adichie că se consideră ”feministă”. ”În esenţă, (n.r. feminismul constă) în a admite că bărbaţii şi femile sunt egali, în sensul participării la viaţa socială şi la întreaga viaţă, în general. Iar în acest sens, pot spune: Da, sunt feministă!Ar trebui să fim feminişti cu toţii„, a spus Merkel.

Este prima oară când aceasta, este atât de deschisă în privința acestei probleme. ”Trebuie să admit că ceva s-a schimbat, cel puţin în Germania. Acum 20 de ani nu aş fi remarcat dacă la o masă de discuţii ar fi participat numai bărbaţi. În prezent, cred că acest lucru ar fi inacceptabil. Ar lipsi ceva”, apreciază ea.

Cancelarul german va primi lunar o pensie de aproximativ 15.000 de euro după ieșirea din funcție. Aceste drepturi la pensie le-a dobândit din calitatea sa de membru de lungă durată în Bundestag și din perioada de ministru federal și cancelar. Așadar, Merkel va primi aproape jumătate din salariul actual. În prezent, aceasta câștigă aproximativ 35.000 de euro pe lun, iar drepturile de pensie sunt reglementare de lege.

Angela Merkel nu mai intenționează să mai candideze la următoarele alegeri. Faptul că a fost cancelar timp de 16 ani, i-a lăsat puțin timp pentru ea. „Şi apoi poate că voi încerca să citesc ceva, iar atunci când mi se vor închide ochii de oboseală, voi dormi puţin şi apoi vom mai vedea”, a spus ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: