Redactia.ro
Home » Monden » Imagini de senzație cu jurații de la Românii au talent. Cum arătau aceștia la începutul carierei

Imagini de senzație cu jurații de la Românii au talent. Cum arătau aceștia la începutul carierei

GALERIE FOTO (7)

„Românii au talent” este una dintre cele mai longevive și iubite emisiuni de la PRO TV. De-a lungul anilor, show-ul a adus în fața telespectatorilor sute de oameni talentați, fiecare cu abilități extraordinare, reușind să genereze audiențe record. Succesul emisiunii nu se datorează doar formatului inovator, ci și echipei de jurați, formată din Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. În galeria acestui articol, vă prezentăm imagini de colecție de la debutul lor în carieră.

De la debutul în muzică la juriul „Românii au talent”: Povestea Andrei

Andra, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, și-a început cariera muzicală la o vârstă foarte fragedă. La doar 14 ani, a lansat primul său single și a impresionat imediat prin talentul său remarcabil. Cu părul lung, șaten-roșcat, și machiată discret, Andra apărea în primul ei videoclip, cel al piesei „În noapte mă trezesc”.

Într-un interviu pentru Ego.ro, Andra a reflectat asupra începuturilor sale în muzică: „Este ca și cum mi-ar fi rușine de ceea ce am făcut. Ăștia am fost, nu trebuie să ne fie rușine cu ce am trăit. Nu am făcut nimic rău, nu am știut. De asta zic, este întotdeauna loc de mai bine, să învățăm, să prindem experiență de la cei care într-adevăr cunosc. În prima vacanță alături de Cătălin am făcut shopping în străinătate. Eram destul de stresată și căutam mai mult haine de scenă. Acum cred că cel mai bine este să îți faci, pentru că se potrivesc perfect cu formele corpului tău și, în plus, nu riști să fii îmbrăcată la fel cu încă zece persoane.

Andra a devenit un pilon important în juriul „Românii au talent”, contribuind la descoperirea și promovarea unor talente excepționale din România. Carisma și profesionalismul ei au cucerit publicul, iar prezența sa în juriu este un element esențial al succesului emisiunii.

Mihai Bobonete: De la stand-up comedy la juriul „Românii au talent”

Mihai Bobonete s-a alăturat echipei „Românii au talent” cu puțin înainte de începerea sezonului 12. Absolvent al Facultății de Electrotehnică, Bobonete ar fi trebuit să devină inginer, dar destinul l-a condus spre lumea artistică. A devenit cunoscut publicului larg datorită personajului Bobiță din serialul „Las Fierbinți”, dar cariera sa cuprinde și numeroase alte roluri în seriale, filme și emisiuni TV.

Despre debutul său în carieră, Bobonete a povestit într-un interviu din 2022 pentru VIVA!: „Celor care cred că celebritatea m-a lovit peste noapte le spun doar că sunt în direcția opusă a adevărului, pentru că nu vreți să știți prin câte am trecut la începuturile mele în București. A fost greu, dar am reușit să răzbesc și să-mi croiesc propriul drum. Viața mea de până acum poate fi un subiect de scenariu de film de Bollywood. E oarecum scenariul clasic cu băiatul care e încercat la greu, dar care primește ceva de la cineva și reușește să răzbată. Stand-up comedy este propulsia mea în carieră și forma mea de autoterapie.

Bobonete aduce umorul și experiența sa vastă în juriul „Românii au talent”, contribuind la atmosfera relaxată și prietenoasă a emisiunii. Abilitatea sa de a descoperi și aprecia talentul autentic îl face un juriu valoros și apreciat.

Dragoș Bucur și Andi Moisescu: Profesionalism și carismă în juriul „Românii au talent”

Dragoș Bucur este un actor român de film, scenă și televiziune, și prezentator TV. Acesta este cunoscut publicului larg datorită rolului său de prezentator al emisiunii „Visuri la Cheie” de la PRO TV și ca jurat la „Românii au talent”. Bucur este căsătorit cu Dana Nălbaru și împreună au trei copii, pe Sofia, Kadri și Roxana, ultima fiind adoptată de cuplu în 2017.

Debutul lui Dragoș Bucur în cinematografie a avut loc în lungmetrajul „Marfa și banii”, regizat de Cristi Puiu. De atunci, cariera sa a cunoscut o ascensiune constantă, actorul fiind apreciat pentru versatilitatea și profunzimea interpretărilor sale.

Andi Moisescu și-a început cariera la un post de radio, iar primii pași în televiziune i-a făcut mai târziu. În 2005, realiza emisiunea „Apropo TV”, iar în juriul „Românii au talent” a ajuns încă de la difuzarea primului sezon. Moisescu și-a păstrat de-a lungul anilor carisma și simțul umorului, devenind o prezență constantă și îndrăgită de public.

Juratul este căsătorit cu Olivia Steer de două decenii, cei doi cunoscându-se la postul de televiziune unde lucrau amândoi. Împreună, au doi băieți și formează una dintre cele mai stabile și admirate familii din showbizul românesc.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: