Redactia.ro
Home » Știri » Imagini din casa părintească a lui Benone Sinulescu, locul de suflet al artistului. Declarații emoționante ale verișorilor săi

Imagini din casa părintească a lui Benone Sinulescu, locul de suflet al artistului. Declarații emoționante ale verișorilor săi

GALERIE FOTO (5) Benone Sinulescu, dezamăgit de mai mulți colegi de breaslă.

Îndrăgitul artist Benone Sinulescu a plecat spre cer ieri. În urma sa au rămas lacrimi și suspine și o carieră legendară. Nu multă lume știe că artistul avea un loc de suflet unde mergea de fiecare dată când avea ocazia. Este vorba despre casa părintească. Verișorii artistului sunt devastați de durere și au făcut declarații.

Cum arată casa părintească a lui Nea Beni

Mai mulți jurnaliști au mers la casa părintească a lui Nea Beni și acolo s-au întâlnit cu familia artistului. Aceștia au spus că de fiecare dată când Benone Sinulescu venea acolo toată lumea uita de griji și era o atmosferă superbă. Familia este profund indurerată. Verișoara artistului a dezvăluit că era un om bun care îi ajuta de fiecare dată când aveau nevoie de ceva.

Era omul care, în momentul în care deschidea poarta, uitam de toate grijile și nevoile. Era tot timpul alături de noi. Ca un trăsnet a venit vestea, în momentul în care ne așteptam că este mai bine, că merge din ce în ce mai bine. Tot ce se întâmpla cu dumnealui erau semne bune că o să-și revină și o să ne vedem din nou la Siriu. Îl așteptam aici din vară, pentru că pregăteam un praznic mare în memoria mamei, a tatălui și a bunicilor. Din păcate, nu a mai reușit să ajungă.„, a declarat Ileana Pirușcă, verișoara marelui artist pentru sansanews.ro.

Verișorul artistului a spus că Nea Beni avea mereu același obicei de fiecare dată când venea la casa din Buzău. Benone Sinulescu mergea mereu la cimitir la mormântul părinților săi pentru a le duce flori și pentru a le aprinde lumânări.

De fiecare dată când trecea în Siriu venea la casa părintească. Își aducea aminte și parcă vorbea cu părinții. Stăteam la discuții, la plecare se ducea la cimitir, aprindea lumânări la mormintele părinților, un buchet de flori și pleca cu ochii în lacrimi că părăsește Siriul. Beni, maestrul, mama dumnealui, mama mea și tatăl maestrului. Diferența de vârstă dintre mama mea și Beni era foarte mică, de vreo 3 anișori. Au copilărit împreună, au făcut năzbâtii împreună, cântau la străbunicul de sărbători cu o lingură mare de lemn colinde și cu un clopoțel.„, a declarat Gheroghe, verișorul artistului.

Continuarea AICI sansanews.ro

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: