Redactia.ro
Home » Știri » Imagini din satelit arată cum o ambarcațiune rusă se ferește de rachete în apropierea Insulei Șerpilor din Ucraina

Imagini din satelit arată cum o ambarcațiune rusă se ferește de rachete în apropierea Insulei Șerpilor din Ucraina

GALERIE FOTO (6)

O imagine din satelit arată o dâră de fum în apropierea unei nave în mișcare. Noi imagini din satelit arată o navă rusă care fuge de un atac cu rachete în largul coastei Insulei Șerpilor din Ucraina. Iată toate detaliile!

O ambarcațiune rusă se ferește de rachete în apropierea Insulei Șerpilor

Fotografiile, realizate de Maxar Technologies, arată o ambarcațiune rusă de debarcare din clasa Serna care face manevre de evitare în apropierea unor dâre de fum despre care se așteaptă să provină de la rachete lansate spre navă.

Imaginea din satelit arată o dâră de fum în apropierea unei nave în mișcare. Ambarcațiunea, în partea de sus a fotografiei mărite, se deplasează în mod neregulat, îndepărtându-se de fum.

Atât Rusia, cât și Ucraina au raportat în ultimele zile noi lupte în jurul Insulei Șerpilor, în timp ce lupta pentru control continuă în Marea Neagră.

Săptămâna trecută, Ministerul ucrainean al Apărării a afirmat că a distrus o navă de debarcare din clasa Serna cu o dronă Bayraktar TB2. Noile fotografii arată o barcă scufundată în apropierea unei barje cu o macara de mare tonaj care ar fi fost lovită recent, se pare, de drone ucrainene.

Pagube de proporții mari pe Insula Șerpilor

Fotografiile arată, de asemenea, pagube recente aduse clădirilor de pe Insula Șerpilor, care a dobândit faimă mondială la începutul războiului, când polițiștii de frontieră ucraineni staționați acolo au respins cererea unei nave de război rusești de a se preda.

Imaginile din satelit arată clădiri avariate în urma atacurilor recente, precum și mai multe vehicule rusești de apărare aeriană desfășurate în apropiere. Mai multe vehicule rusești de apărare aeriană sunt desfășurate în apropierea clădirilor avariate.

 

Imagini din satelit dezvăluie distrugeri în Odessa

Atacurile rusești au vizat în ultimele zile portul Odessa din vestul Ucrainei, atacând infrastructura aerodromului pentru a împiedica forțele ucrainene să opereze eficient.

Hotelul Grand Pettine, care se află pe plaja de la malul Mării Negre, a fost distrus de o rachetă. O altă clădire de la aeroportul din Odessa a fost, de asemenea, avariată. De asemenea, în ultimele săptămâni au fost raportate pagube la o pistă de aterizare de pe aeroport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: