Redactia.ro
Home » Știri » Imagini emoționante din Harkov. Un porumbel alb a însoțit preotul, în timp ce evacua civilii. Video

Imagini emoționante din Harkov. Un porumbel alb a însoțit preotul, în timp ce evacua civilii. Video

Vin imagini emoționante din Harkov, unde un porumbel alb și-a făcut apariția din senin. Cunoscut simbol al păcii, acesta l-a însoțit pe preot în misiunea sa de a evacua civilii din calea bombardamentelor care au făcut prăpad în al doilea cel mai mare oraș din Ucraina.

Printre imaginile dureroase ale Ucrainei aflate în plin război, un video care dă o mică speranță de pace vine din Harkov, al doilea cel mai mare oraș din Ucraina, după capitala Kiev.

Aici, un preot care evacua mai mulți civili rămași în zona intens bombardată de armata rusă a fost însoțit în misiunea sa de un porumbel alb.

Imagini emoționante din Harkov. Un porumbel alb a însoțit preotul, în timp ce evacua civilii

“Preotul nostru a fost însoțit de un porumbel alb în timp ce evacua oamenii din #Kharkiv – Dumnezeu este cu noi! Slavă lui Hristos! #Ucraina #Rusia”, este mesajul care însoțește clipul care aduce o umbră de speranță în cea mai dureroasă criză care a lovit Europa.

Însă alte vești bune nu mai vin din al doilea oraș al Ucrainei. Harkov a fost ținta mai multor atacuri dure în ultimele ore.

Harkov, ținta atacurilor lansate de armata rusă

Au fost cel puți 8 pierderi de vieți omenești după atacurile de duminică seara care au lovit Harkov, al doilea cel mai mare oraş ucrainean, după capitala Kiev, potrivit Antena 3.

Bombardamentul masiv a venit din aer și a început încă din jurul orei 19:15. Cei aproape 300 de salvatori din Harkov au avut zeci de intervenții pentru a stinge incendiile izbucnite în urma atacurilor violente.

Din cauza bombelor, incendiile de amploare au cuprins 21 de clădiri din partea centrală a orașului. Un total de 11 dintre acestea au fost distruse complet sau parțial, potrivit ultimelor informații despre situația din orașul țintă.

Focul a cuprins și o școală de muzică din Harkov, dar și mai multe blocuri de locuințe. De furia atacului nu au scăpat nici mai multe cămine studențești. Flăcările au izbucnit și la o instituție medicală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: