Redactia.ro
Home » Monden » Imagini incendiare cu Alexandra Stan în costume de baie. Artista nu se dezvață ușor

Imagini incendiare cu Alexandra Stan în costume de baie. Artista nu se dezvață ușor

Cine e soțul Alexandrei Stan.

Alexandra Stan nu se dezvață de vechile obiceiuri cu toate ca acum este o femeie măritată. Frumoasa cântăreață a încins din nou temperaturile din termometre cu ultimele fotografii publicate de la plajă. Iată imaginile cu care artista a făcut din nou furori pe internet.

Cum s-a fotografiat Alexandra Stan. A încins atmosfera din nou pe rețelele sociale

Alexandra Stan este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi și niciodată nu s-a sfiit să pozeze dezbrăcată și să publice imaginile pe rețelele sociale. De această dată și-a lăsat fanii cu gura căscată în urma publicării unor fotografii de la plajă. Cu toate că acum este o femeie căsătorită, vedeta se dezvață greu de obiceiuri și nu a renunțat la publicarea de imagini care aprind imaginația bărbaților. Soțul ei Emanuel i-a impus o regulă strictă Alexandrei în privința aparițiilor ei sumar îmbrăcată. De această dată, frumoasa artistă s-a fotografiat pe marginea unei piscine acoperită de doar o eșarfă colorată. Acest lucru a ajutat-o să obțină mii de aprecieri din partea internauților.

Ce regulă i-a impus soțul Alexandrei Stan

Alexandra Stan a fost prezentă în cadrul unei emisiuni în care a vorbit despre căsnicia sa cu Emanuel. Frumoasa artistă a vorbit despre cât de bine se înțelege ea cu Emanuel și despre regulile pe care acesta i le-a impus. Alexandra Stan este cu desăvârșire una dintre artistele de la noi care nu are inhibiții, drept dovadă fiind postările pe care le publică și ipostazele înc are a fost surpinsă de-alungul timpului. De această dată Alexandra a recunoscut că soțul ei i-a impus o regulă legată de acest lucru și anume că nu mai are voie să facă topless. Artista a fost de acord cu acest lucru și spune că acum fiind o femeie măritată încearcă să fie mai „cuminte”.

Eu as vrea să mai fac topless, dar nu mă mai lasă soțul de când m-am măritat. Eu făceam înainte, dar acum… M-ați invitat pe mine în emisiunea asta. Eu, femeie măritată… Ce o să zică soțul meu?„, a spus Alexandra Stan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini