Redactia.ro
Home » Monden » Imagini incredibile cu fiul cel mic al Ecaterinei Ladin! Cum arată Petru Theodor la cinci luni

Imagini incredibile cu fiul cel mic al Ecaterinei Ladin! Cum arată Petru Theodor la cinci luni

GALERIE FOTO (2) Imagini incredibile cu fiul cel mic al Ecaterinei Ladin! Cum arată Petru Theodor la cinci luni

Ecaterina Ladin, actrița care o interpretează pe Dalida în serialul ”Las Fierbinți”, a postat primele imagini cu fiul ei cel mic. Iată cum arată Petru Theodor la cinci luni!

Imagini incredibile cu fiul cel mic al Ecaterinei Ladin! Cum arată Petru Theodor la cinci luni

Ecaterina Ladin este una dintre cele mai apreciate actrițe din serialul ”Las Fierbinți” de la Pro TV. Aceasta a născut în urmă cu cinci luni cel de-al doilea copil, iar acum au apăru primele imagini cu cel mic, postate chiar de colega sa de platou, Anca Dumitru.

Potrivit imaginilor de pe rețelele sociale, Anca Dumitra s-ar fi întâlnit cu Ecaterina Ladin la mare. Anterior, Ecaterina a spus că după nașterea celui de-al doilea copil, nu va locui în casa de la Fierbiți, ci la București sau în casa pe care o deține la mare, în perioada în care nu va avea filmări.

Imagini incredibile cu fiul cel mic al Ecaterinei Ladin! Cum arată Petru Theodor la cinci luni

Ecaterina Ladin, soțul ei, dar și fiul lor cel mare sunt în al noulea cer de când a venit pe lume Petru Theodor Ladin, născut pe data de 18 februarie 2021.

Cine e soțul Dalidei din Las Fierbinți?

Soțul actriței este administratorul unei plaje din Costinești. Cei doi s-au cunoscut în momentul în care ea a devenit angajata lui. Povestea celor doi a început într-o vară, pe vremea în care serialul de la PRO TV nu apăruse încă, iar ea lucra pe plajă, în subordinea viitorului ei soț pe atunci.

”L-am cunoscut prin intermediul altor prieteni de-ai noștri, dar i-am fost angajată. Cumva el administra plaja de la Costinești. Eu neavând de muncă atunci, nu jucam, înainte de a începe ”Fierbințiul” (n.r. serialul Las Fierbinți). Presupun că i-a plăcut cum muncesc și s-a îndrăgostit de mine. A fost așa o chimie. Ne-am întlnit la momentul potrivit, când eram maturi, nu mai eram copii. Cred că i-a plăcut stabilitatea mea și puterea de muncă. Mie de el nu mi-a plăcut la început. Nu că nu mi-a plăcut, dar nici prin cap nu-mi trecea că el ma invită la film ca un fel de întâlnire”, a declarat Ecaterina Ladin pentru ProTV.ro.

Mai mult, în momentul de față, Ecaterina Ladin a mărturisit că soțul a ajutat-o cu tot ceea ce a avut nevoie și că îi este sprijin, în fiecare zi.

”Soțul meu m-a ajutat mereu cu treburile casei și nu numai. E sprijinul meu, zi de zi. E prietenul meu cel mai bun. Marcu împlinește 5 ani și jumătate. El acum învață să mă ajute. E bucuros că va avea un frate și a înțeles că în perioada asta am mai mare nevoie de ajutorul lui și o face cu drag”, a declarat Ecaterina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: