Redactia.ro
Home » Monden » Imagini inedite de la petrecere de logodnă a fiicei lui Mircea Geoană. Eleganța și rafinamentul și-au spus cuvântul VIDEO/FOTO

Imagini inedite de la petrecere de logodnă a fiicei lui Mircea Geoană. Eleganța și rafinamentul și-au spus cuvântul VIDEO/FOTO

GALERIE FOTO (11)

Ana, fiica lui Mircea Geoană, unul dintre cei mai importanți oameni politici din România a avut parte de momente unice la petrecerea sa de logodnă, alături de partenerul său de viață, Garret Cayton. Petrecere a avut loc la Mgoșoaia. Iată imagini de la evenimentul special din viața lor de cuplu!

Ana, fiica lui Mircea Geoană și Garret Cayton au organizat o petrecere de logodnă la Mogoșoaia

Ana Geoană are o frumoasă relație de iubire, alături de Garrett Cayton, cel care i-a furat inima. Cei doi au dat o petrecere de logodnă ieri, pe 4 august pentru a-și celebra iubirea. Eleganța și rafinamentul și-au spus cuvântul. Fiica omului politic a avut parte de clipe de neuitat, la Mogoșoaia, unul dintre cele mai emblematice locuri pe care vedetele și politicienii îl aleg pentru astfel de evenimente, deoarece este un loc superb, pitoresc, situat în județul Ilfov.

Fiica lui Mircea Geoană și-a dorit o petrecere de logodnă într-un cadru intim

Ana, fiica lui Mircea Geoană a postat pe rețelele sociale imagini inedite de la evenimentul intim din viața lor, deoarece presa a stat departe de petrecerea lor de logodnă.

Tânăra a purtat o rochie albă, lungă, alături de o pelerină albă, transparentă, iar iubitul său, Garrett a purtat un costum  extrem de elegant, gri pe care l-a asortat cu o cămașă albă. Cei doi au fost înconjurați de familie și prieteni.

Sursa foto : Instagram, InstaStory anageoana

Mircea Geoană: „A fost o petrecere de logodnă”

Mircea Geoană a mărturisit în mod public că fiica sa, Ana și iubitul ei au organizat o petrecere de logodnă, deși mulți au crezut că este, de fapt, nunta:

„A fost o petrecere de logodnă”, a declarat Mircea Geoană pentru Fanatik.ro.

Sursa video: Instagram, InstaStory anageoana

Ana Geoană, despre cererea în căsătorie

Fiica lui Mircea Geoană a postat în urmă cu aproape 6 luni, o postare în mediul online în care le-a împărtășit urmăritorilor săi faptul că urmează să se căsătorească, deoarece iubitul său a cerut-o, iar ea a spus marele „DA!” fără să stea pe gânduri:

„I-am spus da bărbatului visurilor mele. Garrett, nu pot exprima în cuvinte cât de mult te iubesc, dar îți promit că îmi voi petrece restul vieții mele arătându-ți. Sunt mai mult decât entuziasmată să împart această frumoasă cu tine pentru totdeauna”, a postat tânăra pe Instagram. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Geoana (@anageoana)

Sursa foto : Captură ecran – Instagram, InstaStory anageoana
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: