Redactia.ro
Home » Știri » Imagini nemaivăzute cu Prințul William și Kate Middleton. Cum au sărbătorit 13 ani de căsnicie

Imagini nemaivăzute cu Prințul William și Kate Middleton. Cum au sărbătorit 13 ani de căsnicie

Kate Middleton și Prințul William sărbătoresc cea de-a 13-a aniversare a căsătoriei lor, marcând acest moment cu distribuirea unui nou portret de la nunta lor. Cu toate că se confruntă cu provocări personale legate de starea de sănătate a Prințesei Kate, cuplul regal a decis să împărtășească o imagine impresionantă pentru a celebra această ocazie specială.

Kate Middleton, care este în tratament de chimioterapie pentru o afecțiune cancerigenă nedezvăluită, s-a căsătorit cu Prințul William la Westminster Abbey în aprilie 2011, după opt ani de relație. În ciuda provocărilor recente, cuplul și-a dorit să marcheze această aniversare importantă în viața lor, dedicându-se unul altuia și familiei lor.

Prima fotografie de la nunta regală

Palatul Kensington a publicat o nouă fotografie a cuplului de la nunta lor, realizată de fotograful Millie Pilkington. Mesajul însoțitor a subliniat momentul special: „Acum 13 ani!” Fotograful oficial al nunții cuplului a fost Hugo Burnand, dar Pilkington a fost angajată și ca fotograf privat. Aceasta nu este prima oară când fotografa este implicată în proiecte regale, ea realizând și portretul Regelui Charles al III-lea și al Reginei Camilla, lansat în urmă cu o săptămână.


În urmă cu o lună, Kate l-a lăudat pe soțul ei, William, pentru sprijinul acordat în timpul „câtorva luni incredibil de dificile pentru întreaga noastră familie”. Ea a subliniat că avându-l pe William alături a fost o sursă de confort și asigurare pentru ea în aceste momente dificile.

Prințul William, alături de Kate în cele mai grele momente

În vârstă de 42 de ani, Kate Middleton a mărturisit că diagnosticul ei a fost un șoc imens, iar ea și William au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a procesa și gestiona această situație în mod privat, în beneficiul familiei lor tinere. Cu toate acestea, ei au decis să împărtășească bucuria și iubirea lor cu fanii și cu întreaga națiune prin distribuirea acestui portret de la nunta lor.

Cuplul regal s-a întâlnit la Universitatea St Andrews din Scoția și au devenit prieteni înainte de a începe o relație romantică. Căsătoria lor a avut loc la Westminster Abbey pe 29 aprilie 2011, într-o ceremonie de vis care a fost urmărită de milioane de oameni din întreaga lume. Kate a purtat o rochie elegantă din dantelă, creată de Sarah Burton de la Alexander McQueen, în timp ce William a ales o uniformă roșie a Gărzilor Irlandeze.

Cei doi au fondat o familie frumoasă împreună, întâmpinându-și primii trei copii: George în 2013, Charlotte în 2015 și Louis în 2018. Împreună, au trecut prin momente de bucurie și tristețe, de la nașterea copiilor lor și jubileele regale, până la pierderea Reginei Elisabeta a II-a și recentul diagnostic de cancer al Regelui Charles. Ei și-au păstrat unitatea și devotamentul unul față de celălalt, deși au fost subiectul unor presiuni și controverse în cadrul familiei regale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: