Redactia.ro
Home » Monden » Imagini rare cu Andreea Marin și fiul lui Ștefan Bănică! Gestul pe care l-a făcut prezentatoarea TV pentru Radu: „Zi de neuitat pentru mine”

Imagini rare cu Andreea Marin și fiul lui Ștefan Bănică! Gestul pe care l-a făcut prezentatoarea TV pentru Radu: „Zi de neuitat pentru mine”

GALERIE FOTO (4) andreea marin

Andreea Marin are o relație foarte bună cu fiul fostului ei soț, Ștefan Bănică. În acest sens, vedeta a oferit imagini cum rar vezi la ea pe Instagram. Iar asta pentru că nu își expune foarte mult viața de familie.

Andreea s-a fotografiat alături de fiica ei și al lui Ștefan Bănică, Violeta, dar și cu Radu, fiul solistului din altă relație. Bineînțeles, pozele au fost însoțite și de un mesaj de-a dreptul emoționant.

Imagini rare cu Andreea Marin și fiul lui Ștefan Bănică! Gestul pe care l-a făcut prezentatoarea TV pentru Radu: „Zi de neuitat pentru mine”

Fiul lui Ștefan Bănică are o pasiune pentru gătit. El a apărut, în trecut, și în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”.  De atunci, Radu Ștefan a evoluat. Acum a reușit să își deschidă o cafenea, alături de un alt partener.

De asemenea, Andreea Marin și fiica sa, Violeta, i-au călcat pragul noii afaceri și s-au bucurat din plin de preparatele sale. Ulterior, fosta prezentatoare TV și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu mai multe fotografii, dar și cu un mesaj emoționant.

„Zi de neuitat pentru mine: cea mai bună felie de tort de mere făcut că la mama acasă și o limonadă cu fructe răcoroasă și gustoasă, servite chiar de Radu Ștefan Bănică, la cafeneaua sa. Și tortul de banane ales de Violeta mi-a făcut cu ochiul, însoțit de limonadă ei cu mentă. Nu beau cafea, dar mireasma care te învăluie de cum intri e minunată!

M-a cucerit căldura locului, dar și mândria de a-l vedea pe Ștefan ca gazdă primitoare, firește, parcă ieri era copilul dulce de numai câțiva anișori… Azi e student la teatru, partener în acest business în care se implică trup și suflet, nici nu știu când a trecut vremea!

Sunt mândră de cei doi frați care sunt înalți cât mine acum și vă recomand cu căldură un popas în inima orașului, la o cafea, un ceai, o gustare sau o prăjitură de casă!”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Instagram.

De altfel, Radu Ștefan a avut parte de un start perfect pentru noua lui afacere. Nu toată lumea își permite „promovare” din partea vedetei TV.

Ce relație au Radu Ștefan Bănică și Violeta

Radu este fiul pe care Ștefan Bănică îl are din relația cu Camelia Constantinescu, de care s-a despărțit în 2005. Tânărul are acum 20 de ani. Sora lui vitregă, Violeta, cu care are o relație frumoasă, are 14 ani. Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au fost căsătoriți timp de șapte ani, din 2006 până în 2013, când au divorțat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: