Redactia.ro
Home » Știri » Imagini rare cu Florin Cîțu. Cum a fost surprins premierul României

Imagini rare cu Florin Cîțu. Cum a fost surprins premierul României

GALERIE FOTO (5)

Imagini rare cu Florin Cîțu.Prim-ministrul țării ne-a obișnuit cu ținutele sale office, dar în timpul liber acesta este de nerecunoscut. Recent, Florin Cîțu a fost surprins într-o ipostază cu totul și cu totul diferită. Cum s-a îmbrăcat premierul țării?

Imagini rare cu Florin Cîțu. Cum a fost surprins premierul României

Imagini rare cu Florin Cîțu. . Este premierul României, iar fiecare apariție a sa la televizor este impecabilă. Îmbrăcat mereu la costum și cravată, cu greu ți-l poți imagina în altă ipostază. Ei bine, luni, Florin Cîțu a fost surprins de paparazzi Spynews.ro în timp ce lua masa în oraș, alături de un prieten.

Atunci când premierul țării este liber, acesta se bucură de o viață normală. Prim-ministrul țării se comportă cât se poate de normal în timpul liber. Acesta se afla la o terasă din zona Dorobanți, alături de un prieten foarte bun . Cei doi au ieșit să ia micul dejun împreună și să mai uite de problemele cu care se confruntă țara. Cîțu și prietenul lui s-au așezat la masă, iar în timp ce așteptau mâncarea au vorbit.

Cu toate astea, ținuta premierului a ieșit în evidență Acesta nu mai purta un costum office, sau pantofi, ci a ales o ținută lejeră . Cîțu a îmbrăcat un tricou negru, o pereche de blugi albaștri, iar în picioare purta o pereche de adidași. De asemenea, politicianul a avut și un accesoriu, o șapcă neagră pe care nu a dat-o jos cât timp a stat la masă.

Florin Cîțu a fost căsătorit

Florin Cîțu este premierul României din data de 22 decembrie 2020, iar dacă despre cariera lui politică se știu multe lucruri, despre el, ca om, nu se știu multe lucruri. În vârstă de 48 de ani, Florin Cîțu a fost căsătorit, dar nu se știe dacă are sau nu copii. Într-un CV din 2011, se menționa că avea o soție, dar în ultimele declarații de avere, rubrica venituri soție nu este completată. Florin Cîțu a fost adus în PNL în urmă cu patru ani de Alina Gorghiu, fiind bun prieten cu soțul acesteia, Lucian Isar. În acest timp, a înregistrat o ascensiune fulminantă, iar de la senator, a ajuns ministru de Finanțe, iar acum este premiul țării.

Invitat într-o emisiune tv, Eugen Orlando Teodorovici a strigat-o pe Elena Calistru, un nume cunoscut în domeniul ONG-urilor, doamna Cîțu. De atunci, s-au scris multe lucruri despre cei doi, iar relația dintre cei doi nu a fost negată niciodată de ei. Elena Clistgru are 34 de ani și a absolvit Colegiul Național Unirea din Focșani, după care a finalizat cursurile Facultății de Științe Politice din cadrul Universității București. ,,Am copilărit cu poveștile bunicului despre cât era de udă și rece podeaua pe care stăteau deținuții din Jilava. Dar am luat de la el și un optimism nemărginit!”, spunea ea într-un interviu.

În anul 2021, aceasta a devenit președinta organizației non-guvernamentale Funky Citizens, unde activează și în prezent. Elena se numără printre primele persoane din țară care au realizat un program de monitorizare a cheltuielilor statului pentru achiziții publice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: