Redactia.ro
Home » Monden » Imagini rare cu Shakira si copiii ei! Cum arată Milan și Sasha

Imagini rare cu Shakira si copiii ei! Cum arată Milan și Sasha

Imagini rare cu Shakira si copiii ei! Cum arată Milan și Sasha

Shakira și-a uimit fanii cu o fotografie rară cu ea și copiii ei, Milan și Sasha. Cei doi nu apar des alături de mama lor celebră, din acest motiv fanii au fost susprinși!

Imagini rare cu Shakira si copiii ei! Cum arată Milan și Sasha

Shakira și-a luat fanii prin surprindere după ce a postat pe contul de Instagram două fotografii cu copiii ei: Milan și Sasha. Artista este extrem de discretă atunci când vine vorba de familia ei, iar imaginile în care apare alături de cei doi băieți pe care îi are cu Gerard Pique pot fi numărate pe degetele de la o singură mână.

Shakira și Gerard Pique sunt împreună de aproape un deceniu. Artista de 44 de ani l-a făcut tătic pe starul Barcelonei în 2013, când l-a adus pe lume pe Milan. Doi ani mai târziu, Shakira l-a născut pe Sasha. Cuplul postează extrem de rar fotografii cu cele două „comori” pe rețelele de socializare. Recent, Shakira a publicat câteva fotografii în care apare alături de băieții ei, iar fanii au fost entuziasmați.

Milan și Sasha au crescut, sunt adorabili și au moștenit trăsăturile fizice ale părinților. Mezinul Sasha este copia fidelă a mamei sale, aspect sesizat și de urmăritorii artistei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)


“Ghiciți pe cine am adus la Wave Garden”, a scris Shakira în dreptul imaginii în care își ține cei doi băieți în brațe. Artista i-a dus pe cei mici la un parc acvatic, unde au luat lecții de surf.

Imaginile postate de artista au adunat peste 2,5 milioane de aprecieri și sute de comentarii.

“Ce băieți frumoși!”, “Ce mari s-au făcut!”, “Ești cea mai tare mămică!”, “Ne-ai făcut ziua mai frumoasă cu pozele astea!”, “Ce seamănă mezinul cu tine!”, “Ce familie frumoasă!”, i-au scris fanii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Shakira are probleme cu legea și riscă închisoarea

Shakira are probleme cu legea, iar toată presa vuiește de când informația a fost făcută publică. Procurorii spanioli o cercetează pe artistă pentru o evaziune fiscală care depășește 14 milioane de euro. Shakira a declarat că și-a acordat cooperarea deplină la anchetă și că nu are datorii restante cu autoritățile fiscale. Procurorii au depus acuzații în decembrie anul trecut pentru perioada în care spun că Shakira locuia în regiunea Cataluniei, însă reprezentanții cântăreței spun că nu a locuit în Spania decât în ​​2015 și și-a îndeplinit toate obligațiile fiscale.

Însă procurorii susțin că locuia deja în capitala catalană între 2012 și 2014 și ar fi trebuit să plătească impozit în Spania pe veniturile sale mondiale pentru acei ani. Ei susțin că a locuit în Spania cea mai mare parte a anului, călătorind doar în străinătate pentru perioade scurte. Echipa de publicitate a artistei susține că aceasta și-a îndeplinit întotdeauna obligațiile fiscale în fiecare țară în care lucrase și nu deținea taxe către statul spaniol.

„De îndată ce a aflat cât de mult îi datora autorităților fiscale spaniole – și înainte ca plângerea să fie depusă – Shakira a plătit suma totală, precum și a furnizat biroului fiscal informații exhaustive. Din acest motiv, în prezent nu există nicio datorie”, au declarat cei din staff-ul de PR al Shakirei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: