Redactia.ro
Home » Sport » Shakira a fost jignită de fanii lui PSG! Reacția cântăreței!

Shakira a fost jignită de fanii lui PSG! Reacția cântăreței!

shakira, shakira jignită, Gerard Pique, Barcelona

Paris Saint-Germain și FC Barcelona joacă miercuri în optimile Ligii Campionilor. Înainte de meci, ultrașii francezi au jignit-o pe Shakira, cântăreața fiind iubita lui Gerard Pique, fundașul spaniolilor.

Susținătorii celor de la PSG au afișat înaintea meciului cu spaniolii mai multe bannere. Doar că unul dintre acestea o viza direct pe celebra cântăreață, Shakira, cea care are o relație de mulți ani cu Gerard Pique. Mesajul în care aceasta a fost jignită i-a înfuriat pe spanioli. Acesta a fost pus chiar de Ziua Femeii.

„Shakira a la Jonquera”, este mesajul care a aprins spiritele.

Francezii de la celebrul cotidian L’Equipe au explicat ce înseamnă.

„O referință la orașul catalan de la granița cu Franța, cunoscut pentru piața de prostituție. Un mesaj considerat sexist, inadmisibil și violent pentru cei mai mulți catalani, mai ales că ziua nu a fost aleasă la întâmplare, luni fiind Ziua Internațională a Femeii”.

Iubita celebrului fotbalist a preferat să nu facă niciun comentariu și să ignore totul deocamdată. A făcut o postare, dar legată de munca sa. Tocmai a aflat că este pe primul loc în topul billdoard pentru muzica latino.

Shakira refuză să se mărite cu iubitul ei

Celebra cântăreață și fotbalistul sunt împreună din 2011. Au împreună doi copii, Milan Piqué Mebarak şi Sasha Piqué Mebarak. Shakira nu a vrut niciodată să se mărite cu iubitul ei și mereu a declarat că:

„ Prefer să rămână iubita lui, nu să fie soţie. Nu consider căsătoria esențială pentru o relație și asta nu ar schimba cu nimic dragostea dintre mine şi Gerard”.

În ultimii ani s-a vorbit de mai multe ori în presă despre faptul că relația lor s-ar fi răcit și sunt la un pas de a se despărți. De fiecare dată s-a dovedit că au fost doar niște zvonuri false.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: