Redactia.ro
Home » Sport » Shakira îl presează pe Pique să plece de la Barcelona! S-a aflat adevăratul motiv !

Shakira îl presează pe Pique să plece de la Barcelona! S-a aflat adevăratul motiv !

Shakira, Gerard Pique,

Shakira vrea neapărat să plece din Spania și să-l facă pe Pique să renunțe la Barcelona. Jurnaliștii iberici au aflat și motivul. Shakira a folosit un nume fals să scape de taxe.

Artista încearcă să-l convingă de mai mult timp pe fotbalist să se mute în SUA, la Miami. În urmă cu aproape două săptămâni, după ce Barcelona a fost umilită în Liga Campionilor de Bayern Munchen scor 2-8, Shakira i-ar fi spus din nou să accepte ofertele pe care le are de peste ocean. Shakira spunea că acolo oportunitățile pentru cariera ei ar fi mult mai multe. Acum s-a aflat însă adevăratul motiv. Este acuzată că a folosit un nume fals și timp de mai mulți ani a fraudat statul spaniol. Suma totală este de 14,5 milioane de euro. El País a publicat mai multe documente din care reiese clar faptul că artista trebuie să scoată acești bani. Shakira a locuit mai mult de șase luni și o zi pe an în Spania. Potrivit legii în aceste condiții taxele trebuie plătite aici.

Ce nume folosea Shakira

Numele pe care l-a folosit ani buni cântăreața era Sila Prieto. Absolut toate programările pe care le făcea în ultimii ani au fost făcute pe acest nume. Iubita fotbalistului a susținut însă că a locuit în Bahamas. Chiar dacă ea nu a fost niciodată acolo în anii anchetați de inspectori, 2011, 2012, 2013 și 2014. Ea mereu a locuit în Barcelona. Shakira și Pique au cumpărat împreună o casă în zona Esplugues. Cei doi sunt împreună din anul 2011 și au doi copii Milan Piqué Mebarak (7 ani) şi Sasha Piqué Mebarak (5 ani). În ultimii ani s-a speculat de mai multe ori în presă că relația lor s-ar fi răcit și sunt la un pas de a se despărți. De fiecare dată s-a dovedit că au fost doar niște zvonuri false. Ceea ce este adevărat este faptul că Shakira a refuzat mereu să se mărite.

„Prefer să rămână iubita lui, nu să fie soţie”, a declarat mereu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: